Οι φωτογραφίες της Ζοζεφίν με μαγιό κλείνουν τα κακά στόματα

13/07/18 • 11:57 | UPD 13/07/18 • 12:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Παρατηρώντας απλά τη Ζοζεφίν, βλέπεις ένα υπέροχο σώμα και ένα όμορφο πρόσωπο. Ένα γλυκό και πονηρό βλέμμα και ένα ωραίο χαμόγελο.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του, αλλά το να αποκαλεί κάποιος τη Ζοζεφίν άσχημη, χοντρή ή κακομούρα, όπως αποκάλυψε η ίδια, δείχνει δύο πράγματα. Είτε ότι αυτός ο κάποιος δεν έχει γούστο είτε ότι θέλει να της τραβήξει την προσοχή όπως κάναμε μικρά που δέρναμε τα κοριτσάκια που μας άρεσαν.

Μιλώντας στην κάμερα του Star χθες, η Ζοζεφίν είπε πως πάρα πολλοί της στέλνουν μηνύματα ή της γράφουν σχόλια που προσβάλουν την εξωτερική της εμφάνιση. Κι εμείς αναρωτηθήκαμε. Τι το άσχημο υπάρχει στην εμφάνιση της για να το προσβάλλει ο οποιοσδήποτε; Που, ακόμα κι αν υπήρχε, πάλι δεν θα είχε το δικαίωμα, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο.

Γι΄αυτό αναζητήσαμε το προφίλ της στο Instagram. Όσο κι αν ψάξαμε, άσχημο σημείο δε βρήκαμε.

Ούτε το πρόσωπο της , ούτε το σώμα της έχουν κάτι που μπορείς να το μειώσεις και να το αποκαλέσεις με τέτοιο ακραίο χαρακτηρισμό. Το να μη σε γοητεύει κάτι είναι άλλη κουβέντα. Αλλά παρατηρώντας απλά τη Ζοζεφίν, βλέπεις ένα υπέροχο σώμα και ένα όμορφο πρόσωπο. Ένα γλυκό και πονηρό βλέμμα και ένα ωραίο χαμόγελο.

Sun in my face ☀️

A post shared by ⚡️Josephine⚡️ (@josephinewendel) on

Μάλλον αυτοί που της έστειλαν τέτοια σχόλια είχαν εξαντλήσει κάθε άλλο τρόπο να της την πέσουν και έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί για να τους απαντήσει στο Instagram.

embracing my inner leo

A post shared by ⚡️Josephine⚡️ (@josephinewendel) on