Κι αν ξυπόλητη χορεύει

Από την Ίο με αγάπη η ξυπόλητη Ελένη Μενεγάκη [εικόνα]

13/07/18 • 11:45 | UPD 13/07/18 • 11:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε παραλία της Ίου βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. Εκεί θα την δειςνα περπατάει πάνω στην άμμο φορώντας το λευκό της φόρεμα-παρεό.

Τα περασμένα καλοκαίρια η Ελένη Μενεγάκη πήγαινε ως επί το πλείστον στην Άνδρο και σπανίως έβλεπες να αναρτά φωτογραφίες από άλλα μέρη. Φέτος όμως που κάνει περιοδεία στις Κυκλάδες, δίνουν και παίρνουν οι αναρτήσεις. Τώρα είναι το νησί της Ίου που την φιλοξενεί και η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις ομορφιές του.

Παρά το ότι μιλάμε για ένα νησί που τέτοια εποχή και τον Αύγουστο γεμίζει από αγοροπαρέες και κοριτσοπαρέες που πάνε για τη φθηνή και ξέφρενη νυχτερινή ζωή, η Ελένη ξέρει να βρίσκει τις ήσυχες πλευρές του νησιού. Άλλωστε, επιλέγει πάντοτε σημεία-ησυχαστήρια, μέρη που μπορούν να της τα προσφέρουν όλα, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί πολύ, εκτός από τις πραγματικά καλές παραλίες.

Σε μια τέτοια παραλία της Ίου βρίσκεται στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. Εκεί θα δεις την Ελένη Μενεγάκη να περπατάει πάνω στην άμμο φορώντας το λευκό της φόρεμα-παρεό.

#eleni Στην Ιο … #summer #travel #greece

A post shared by @ elenimenegaki on