Η Αθηνά Οικονομάκου ξανά στις επάλξεις με καυτό μπικίνι [εικόνα]

12/07/18 • 13:14 | UPD 12/07/18 • 13:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Βλέποντας την τελευταία της φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram χθες βράδυ, θα παρατηρήσεις ότι το κορμί δεν χάθηκε πατριώτη. Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει ένα σέξι μπικίνι που καλύπτει την πίσω κίνηση τόσο όσο.

Τον τελευταίο ένα χρόνο σχεδόν, η Αθηνά Οικονομάκου είχε γίνει είδος προς εξαφάνιση. Η εγκυμοσύνη την ανάγκασε να μειώσει τις αναρτήσεις στο Instagram που έδειχναν εκείνη και αρκέστηκε περισσότερο στο να προωθεί την κολεξιόν με κοσμήματα και άλλες εμπορικές της συμφωνίες. 

Μέχρι και λίγες μέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά είχε ως πρώτο στόχο να χάσει τα λίγα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και να επανέλθει στην προτεραία fit κατάσταση της. Για μια κοπέλα που γυμνάζεται χρόνια με πρόγραμμα, δε θα ήταν δύσκολο. Και το κατάφερε πολύ γρήγορα.

Βλέποντας την τελευταία της φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram χθες βράδυ, θα παρατηρήσεις ότι το κορμί δεν χάθηκε πατριώτη. Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει ένα σέξι μπικίνι, που φαίνεται από το πλάι ότι καλύπτει τα οπίσθια της τόσο όσο.

Από πλάγια φαίνονται και οι κοιλιακοί της που επιστρέφουν στις δόξες τους. Γενικότερα μιλάμε για μια πολύ σέξι φωτογραφία, απ΄αυτές που η Αθηνά μας έχει καλομάθει.

Copy link
Powered by Social Snap