Η περιγραφή της τα λέει όλα

Η Αποστολία Ζωή περιγράφει το σοκαριστικό ατύχημα που είχε μικρή [βίντεο]

11/07/18 • 13:37 | UPD 11/07/18 • 13:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Αποστολία Ζώη ασχολήθηκε μικρή με τον υγρό στίβο και τις καταδύσεις. Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα την έκανε να σταματήσει.

Μετά την παρουσία της στο Your Face Sounds Familiar, η Αποστολία Ζώη ξαναμπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Στη συνέχεια ήρθε το Nomads, το οποίο κατέκτησε, και από τότε πήρε ξανά ώθηση για να συνεχίσει με όσα φαινόταν να έχει αφήσει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να επεκταθεί και σε άλλα πόστα. Όπως το θεατρικό σανίδι.

Μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τον ερχόμενο χειμώνα θα βρίσκεται στο θίασο της παράστασης Ζητείται Ψεύτης που βασίζεται στην ταινία του ελληνικού κινηματογράφου. Εκεί η Αποστολία θα υποδυθεί τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη.

Το πιο αξιοσημείωτο απ΄όσα είπε όμως είναι άλλο και δεν έχει σχέση με το τώρα. Αφορά το παρελθόν. Τότε που η Αποστολία Ζώη ασχολούνταν με την ενόργανη και τις καταδύσεις και είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

«Ξεκίνησα 4 χρονών με ενόργανη και έξι χρονών άρχισα να κάνω καταδύσεις. Ήμουν σε αγώνες πρόκρισης για πανευρωπαϊκούς. Μια εβδομάδα πριν τους αγώνες πέφτω από τα 7,5 μέτρα, κάνω μια αρκετά δύσκολη βουτιά και πέφτω με την κοιλιά. Την ώρα που πέφτεις με την κοιλιά είναι σαν να πέφτεις σε τσιμέντο. Τραντάζεται το διάφραγμά μου, κόπηκε η αναπνοή μου, έπεσαν μέσα οι καταδύτες και με έβγαλαν.  Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, οπότε παγώνεις. Έγινα μωβ από πάνω ως κάτω, μελανιές στο δευτερόλεπτο, δεν το έχεις ξαναδεί αυτό. Τραντάχτηκε ο προσαγωγός μου. Είχε πειραχτεί ένα νεύρο το οποίο κατέληγε στο δάχτυλο του ποδιού και δεν μπορούσα να πατήσω καθόλου το πόδι μου.»