Η Φαίη Σκορδά με μπικίνι και σώμα «λαμπάδα» [εικόνα]

11/07/18 • 13:13 | UPD 11/07/18 • 13:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Φαίη Σκορδά έχει το καλύτερο σώμα γυναίκας πάνω από τα 40 και η νέα της φωτογραφία με μπικίνι το αποδεικνύει περίτρανα.

Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 μπορεί να τελείωσε, αλλά η ενασχόληση με τη Φαίη Σκορδά δεν σταματά εδώ. Οι κοπέλες και οι κυρίες που ασχολούνταν με τα φορέματα της στην εκπομπή δίνουν τη θέση τους στα αγοράκια και τους άντρες που ξέρουν τι συμβαίνει στο προφίλ της στο Instagram κι έχουν πάρει θέση από καιρό.

Κι αυτό γιατί η Φαίη δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις για διαφημιστικούς λόγους και ανάμεσα στα προϊόντα που προωθεί είναι και τα μαγιό. Είτε με μπικίνι είτε με ολόσωμο, είναι σαφές ότι η παρουσιάστρια διαθέτει ένα άριστο σώμα. Ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει σε γυναίκες πάνω από τα 40, ου μην και το καλύτερο.

Αν δεν σε πείθει η θέση μας, θα σε πείσει σίγουρα η φωτογραφία που ανέβασε χθες το βράδυ. Εκεί όπου φοράει το μαύρο της μπικίνι και ποζάρει με μια νωχελική χάρη με τα μάτια κλειστά. Εκεί όπου γίνεται πιο εμφανές από κάθε άλλη φορά ότι η Φαίη Σκορδά διαθέτει κορμί κορυφαίου επιπέδου.

Copy link
Powered by Social Snap