Ξαπλωμένη στο καναπέ με λάγνο βλέμμα

Η Emily Ratajkowski με τα εσώρουχα σε άκρως ερωτικές πόζες [εικόνες]

11/07/18 • 11:47 | UPD 11/07/18 • 11:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Emily Ratajkowski παίρνει όλες εκείνες τις πόζες που μπορούν να προκαλέσουν παράλυση στη φαντασία και αποτελεί τον ορισμό της καλοκαιρινής αποπλάνησης.

Η μέρα που θα σταματήσουμε να παρασυρόμαστε στον άκρατο ερωτισμό και το sex appeal της Emily Ratajkowski δεν ξημέρωσε ακόμα. Και δεν πρόκειται να ξημερώσει αν συνεχίσει με αυτά της τα καμώματα. Το γεγονός ότι παντρεύτηκε δεν την εμπόδισε από το να συνεχίσει να αναρτά φωτογραφίες που θα τις έλεγες το λιγότερο προκλητικές.

Η 28χρονη έχει το manual για το πως να τρελάνει κάθε είδους άντρα. Για το πως να τρελάνει τον ίδιο άντρα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά και για το πως να υποτάξει ακόμα κι εκείνον που λέει «αντικειμενικά είναι γυναικάρα, αλλά εμένα δεν μου αρέσει». Κάτι που δεν έχει ειπωθεί ποτέ, γιατί δεν υπάρχει αντικειμενικό κι υποκειμενικό με την Emily.

Εκτός κι αν θέλετε να μας πείτε ότι θα δει άντρας τις δύο παρακάτω φωτογραφίες και θα γυρίσει την πλάτη ή δεν θα αγκαλιάσει την οθόνη του υπολογιστή του…

Η Emily Ratajkowski παίρνει όλες εκείνες τις πόζες που μπορούν να προκαλέσουν παράλυση στη φαντασία. Φοράει μόνο τα εσώρουχα της, ξαπλώνει στον καναπέ ή στέκεται με τα γόνατα στο πάτωμα και αποτελεί την εικόνα του καλοκαιριού. Την εικόνα της καλοκαιρινής αποπλάνησης.

Neptune ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on