Καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία

Αλληλομηνύθηκαν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η σύζυγός του [βίντεο]

11/07/18 • 11:34 | UPD 11/07/18 • 11:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Αν κρίνουμε κι από την ανακοίνωση που έβγαλε ο Άνθιμος Ανανιάδης, το ζήτημα της αναγνώρισης του παιδιού ήταν ξανά ο λόγος της διαμάχης τους. 

Ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους οι σχέσεις τους πήραν την κατιούσα. Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία-Νεφέλη Γαζή τα «τσούγκρισαν» και πήραν χωριστούς δρόμους. Όμως υπάρχει ένα παιδί να τους ενώνει. Κι αυτό δεν φαίνεται να κατευνάζει τα πνεύματα, μιας και χθες το βράδυ βρέθηκαν από κοινού στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να καταθέσουν μήνυση.

Ο 32χρονος ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγο του για ενδοοικογενειακή βία. Η 19χρονη Μαρία-Νεφέλη ανταπέδωσε με μήνυση για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε έντονο διαπληκτισμό στο σπίτι του Άνθιμου στην περιοχή του Ψυρρή, πιθανότατα με αιτία το παιδί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατευθυνθούν προς το τμήμα για να καταθέσουν τις μηνύσεις.

Στο πρωινό του Star ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι μαζί με τη Μαρία-Νεφέλη βρέθηκαν στο τμήμα και οι γονείς της, μαζί με τον μικρό Τιμόθεο και το σκυλάκι τους.

Αν κρίνουμε κι από την ανακοίνωση που έβγαλε ο Άνθιμος Ανανιάδης, το ζήτημα της αναγνώρισης του παιδιού ήταν ξανά ο λόγος της διαμάχης τους.

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.

Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του  και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με  αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό  για την ευτυχία και την προστασία του

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη»

Copy link
Powered by Social Snap