Ράβει το γαμπριάτικο κοστούμι του ο Σάκης Τανιμανίδης [βίντεο]

10/07/18 • 17:21 | UPD 10/07/18 • 17:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Στα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram stories, ο Σάκης Τανιμανίδης στέκεται σούζα μπροστά στον Τάκη Γιαννέτο για να του πάρει μέτρα.

Πότε ήταν που συζητούσαμε για την πρόταση γάμου που της έκανε στον Άγιο Δομήνικο, πότε φτάσαμε να μετράμε αντίστροφα για την ημέρα του γάμου τους, ούτε που το καταλάβαμε. Ο χρόνος πέρασε και πλέον ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στην κορύφωση των ετοιμασιών, ιδίως τώρα που τελειώνουν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πρώτου.

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο που ενημέρωναν τους καλεσμένους τους με βίντεο για την ημερομηνία του γάμου τους. Τώρα, η Χριστίνα Μπόμπα κάνει πρόβες νυφικού και ο παρουσιαστής του Survivor φτιάχνει το κοστούμι του.

Όντας ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια, ένα brand που «πουλάει» τηλεοπτικά και διαφημιστικά, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θέλουν το καλύτερο για την ημέρα του γάμου τους. Έτσι, βλέπουμε τον Σάκη στα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram stories να στέκεται σούζα μπροστά στον Τάκη Γιαννέτο για να του πάρει μέτρα.

Δεν παραλείπει να κάνει πλάκα με το ότι το δεξί του χέρι είναι πιο κοντό από το αριστερό, στέλνοντας μήνυμα στη Χριστίνα Μπόμπα, όπου της λέει «προβληματικό με παίρνεις».