Πολύ σέξι η πόζα της

Η Κιμ Καρντάσιαν με τα εσώρουχα στο κρεβάτι [εικόνα]

10/07/18 • 16:57 | UPD 20/07/18 • 16:26

Newsroom eleftherostypos.gr

Δε γίνεται να μην θαυμάσεις την μετάλλαξη της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και τις σταθερά σέξι καμπύλες της. Σαγηνεύει χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Μπορεί να είναι η ιδέα μας, αλλά η Κιμ Καρντάσιαν έχει ηρεμήσει πολύ τον τελευταίο χρόνο. Ειδικά από τότε που οι αδερφές της, η Κλόε και η Κάιλι, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, η Κιμ είναι πιο σεμνή στις δημόσιες εμφανίσεις της και τις αναρτήσεις της. Κάτι που ίσως να μην διαρκέσει για πολύ, αλλά έχει την αξία του. 

Ιδίως όταν αναρτήσεις όπως η παρακάτω δεν αποτελούν κάτι που το βλέπεις συνέχεια. Κι αυτό είναι γενικά μια κατάκτηση της Κιμ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει την εικόνα της. Ίσως να συμβάλλει σε αυτό η «πολιτική» της δράση, ίσως το ότι καταφέρνει να κουμαντάρει δύο παιδιά και έναν θεοπάλαβο σύζυγο, τον Κάνιε Γουέστ.

Σε κάθε περίπτωση τοποθετείται πλέον στις γυναίκες που εκπνέουν μια γοητεία χωρίς να το προσπαθήσουν ιδιαίτερα. Το οποίο δεν το είχε παλιότερα. Δες την για παράδειγμα πως στήνεται πάνω στο κρεβάτι φορώντας τα εσώρουχα της. Δε γίνεται να μην θαυμάσεις την μετάλλαξη της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και τις σταθερά σέξι καμπύλες της.

Monday Morning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on