Ας ήταν και δικός μας θείος

Ο Πρίγκιπας Χάρι έκανε δώρο 9.000 ευρώ στον ανιψιό του Λούις

10/07/18 • 12:10 | UPD 10/07/18 • 12:10

Newsroom eleftherostypos.gr

Το δώρο του Πρίγκιπα Χάρι ήταν η πρώτη έκδοση βιβλίου του Winnie the Pooh από το 1926. Όπως αντιλαμβάνεστε, η τιμή για ένα τέτοιο δώρο δεν ήταν χαμηλή.

Όταν είσαι μέλος μιας βασιλικής οικογένειας σε ακολουθεί η υποχρέωση. Οφείλεις να στέκεσαι στο ύψος της καταγωγής σου στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Πρίγκιπας Χάρι εν προκειμένω, δε γινόταν να κάνει κάποιο απλό δώρο στον ανιψιό του. Όχι μόνο γιατί τον αγαπάει πραγματικά, αλλά και γιατί θα το μάθαιναν όλοι και θα έπαιζε πρώτο θέμα παντού.

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ και το γαμήλιο ταξίδι τους, ο Χάρι μπήκε σε έξοδα για χάρη του ανιψιού του Λούις. Ο νεότερος γιος του αδερφού του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον βαφτίστηκε χθες στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου, στο Λονδίνο από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι, Τζάστιν Ουέλμπι.

Το δώρο του Πρίγκιπα Χάρι ήταν η πρώτη έκδοση βιβλίου του Winnie the Pooh από το 1926. Όπως αντιλαμβάνεστε, η τιμή για ένα τέτοιο δώρο δεν ήταν χαμηλή. 9.000 ευρώ ξόδεψε ο θείος Χάρι, που σύμφωνα με τη Sun έχει μεγάλη αγάπη στα παραμύθια και έχει ξεκινήσει να φτιάχνει μια προσωπική βιβλιοθήκη με τις πρώτες εκδόσεις στα δικά του αγαπημένα.

Το βέβαιο είναι ότι μετά από τέτοιο δώρο, ο έτερος ανιψιός Τζορτζ και η Σάρλοτ δε θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο όταν έρθουν τα γενέθλια τους ή κάποια περίσταση που να είναι προς τιμήν τους.