Αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι

Όλο και πιο κοντά στον γάμο Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή

10/07/18 • 11:32 | UPD 10/07/18 • 11:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Φήμες λένε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή έχουν προχωρήσει τόσο πολύ στη σχέση τους που ο γάμος δεν είναι απλά μια κλισέ και λογική πορεία.

Ο εορτασμός των γενεθλίων του την περασμένη εβδομάδα κατέδειξε ότι η Ευαγγελία Αραβανή είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε. Και οι δύο έχουν μια ίδια φιλοσοφία γύρω από το πως χειρίζονται την δημόσια εικόνα τους και στο πως αντιλαμβάνονται την προβολή της ζωής τους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η παρουσιάστρια-μοντέλο είναι κάθε μέρα πιο κοντά στην ιδέα του γάμου.

Τώρα που εκείνη δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις, βρίσκεται πάντοτε μαζί του. Τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και πλέον ετοιμάζονται για τις διακοπές τους. Όπως αναφέρει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, πριν από λίγο καιρό γνωρίστηκαν οι οικογένειες τους, κάτι που σοβαρεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Μάλιστα, οι – όχι και τόσο αξιόπιστες – φήμες λένε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή έχουν προχωρήσει τόσο πολύ στη σχέση τους που ο γάμος δεν είναι απλά μια κλισέ και λογική πορεία. Είναι κάτι που φαίνεται να το θέλουν και μάλιστα το 2019 αναμένεται να είναι το έτος που θα πραγματοποιηθεί το επιστέγασμα της σχέσης τους.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα ζευγάρι που μοιάζει τόσο συμβατό, τόσο ταιριαστοί μεταξύ τους. Τόσο που ακόμα και γάμος να μη γίνει, φαντάζουν ως ένα αχώριστο δίδυμο.