Τα ‘χασε ο Γιώργος Μαυρίδης με το μπούστο της Νικολέττας Ράλλη [βίντεο]

09/07/18 • 17:42 | UPD 09/07/18 • 17:43

Newsroom eleftherostypos.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει με το Νίκο Αναδιώτη η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης και δεν δίστασε να σχολιάσει την ενδυματολογική επιλογή της.

Όταν πηγαίνεις καλεσμένος σε μια εκπομπή που παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το τι θα αντιμετωπίσεις. Όταν πηγαίνεις καλεσμένος σε μια καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη, τότε θα είσαι διπλά προετοιμασμένος. Ο Γιώργος Μαυρίδης, όσο κι αν το πάλεψε, υπέκυψε στο εντυπωσιακό της μπούστο.

Καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει με το Νίκο Αναδιώτη η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης και δεν δίστασε να σχολιάσει την ενδυματολογική επιλογή της. «Κατ΄αρχήν έχεις βάλει αυτό, δε μπορώ να κοιτάω, κοιτάω μόνο στα μάτια» της είπε χαρακτηριστικά.

Αφού κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το «εμπόδιο», απάντησε για άλλη μια φορά σε ερώτηση για τον Τανιμανίδη, με τη Νικολέττα Ράλλη να του εξηγεί ότι εκείνη δεν την αφορά, αλλά αφού αφορά τον κόσμο, οφείλει να τον ρωτήσει. Έχοντας απαντήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους για τις σχέσεις του, ο Γιώργος Μαυρίδης τοποθετήθηκε ξανά.

«Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας. Έχουμε μια τυπική επαφή. Δε μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί. Ο άνθρωπος παντρεύεται τώρα, θα κάνει οικογένεια, να ‘ναι καλά.»

Copy link
Powered by Social Snap