Επιτέλους κάποιος το είπε!

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπά για τον «ηθοποιό» Ντάνο [βίντεο]

05/07/18 • 14:47 | UPD 05/07/18 • 14:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν μάσησε τα λόγια του με την παρουσία ενός άσχετου με τον χώρο σε μια σειρά και είναι από τους λίγους που μίλησαν χωρίς δημοσιοσχετίστικη στάση.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν και είναι ένας από τους πιο τίμιους Έλληνες ηθοποιούς. Έχει περάσει απ΄όλα τα είδη. Θέατρο, τηλεόραση, σινεμά. Σε όλα του κράτησε μια αξιοπρέπεια και δεν έκανε εκπτώσεις. Γι΄αυτό δεν μπορείς παρά να τον καταλάβεις και να τον στηρίξεις στα λεγόμενα του για τον Ντάνο Αγγελόπουλο.

Η παρουσία του στη σειρά Τατουάζ του Alpha δεν κατακρίθηκε όσο θα έπρεπε. Η επιλογή του νικητή του πρώτου Survivor ήταν ξεκάθαρα για την τηλεθέαση και κανείς από τους ηθοποιούς της σειράς δεν είπε τίποτα. Κανείς δεν αντέδρασε που ένας τυχάρπαστος, ένας περαστικός, προσλήφθηκε σε μια δουλειά μόνο και μόνο επειδή είχε πέραση στο παιχνίδι.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν μάσησε τα λόγια του με την παρουσία ενός άσχετου με τον χώρο σε μια σειρά. «Προσωπικά με ενόχλησε η όλη ιστορία. Με ενόχλησε που πήγε σαν ηθοποιός. Με ενοχλεί ότι πάμε να αρπάξουμε την θεαματικότητα ενός παιχνιδιού για να ανεβάσουμε ένα σίριαλ μου φαίνεται πολύ φτηνό.»

Όσον αφορά τις δηλώσεις του για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή του στην ταινία του Netflix δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι. Κι εκεί τα είπε πολύ σωστά ο ηθοποιός.