Όμορφα χαρ-μαντάτα για το βράδυ σου

Η Σαντορίνη έγινε πιο όμορφη με την τόπλες Σοφία Χαρμαντά [εικόνα]

04/07/18 • 20:17 | UPD 04/07/18 • 20:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Σοφία Χαρμαντά φοράει ένα απλό φόρεμα, αλλά δεν της καλύπτει όλο το σώμα. Κι αυτό γιατί έχει βγάλει τις τιράντες, το έχει κατεβάσει και έχει αφήσει το στήθος της ακάλυπτο από ρούχα.

Όλοι γνωρίζουν τη Σαντορίνη για την Οία, για τα Φυρά, για το ηλιοβασίλεμα, για το ηφαίστειο, για τους Ασιάτες που κάθονται και φωτογραφίζουν. Αυτά είναι οι σταθερές ατραξιόν του νησιού, αλλά ο κόσμος εξελίσσεται και αλλάζει. Έτσι, από φέτος το καλοκαίρι θα υπάρχει ακόμα ένα σήμα κατατεθέν του νησιού. Η Σοφία Χαρμαντά.

Το γνωστό μοντέλο που αποτελεί μια από τις πιο σέξι κι ανερχόμενες γυναίκες του τόπου μας, βρίσκεται για διακοπές και δουλειά στη Σαντορίνη και μεταξύ άλλων φωτογραφίζεται με τρόπο που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο.

Η Σοφία Χαρμαντά φοράει ένα απλό φόρεμα, αλλά δεν της καλύπτει όλο το σώμα. Κι αυτό γιατί έχει βγάλει τις τιράντες, το έχει κατεβάσει και έχει αφήσει το στήθος της ακάλυπτο από ρούχα. Για να ανεβάσει κατακόρυφα την θερμοκρασία, έβαλε τα χέρια της να το συγκρατούν και χώθηκε στα σοκάκια του νησιού για να ποζάρει τόπλες δίχως φόβο να την δει κάποιος.

🍋

A post shared by SOFIA HARMANDA (@sofiaharmanda) on