Πληρώνουμε για να βρεθούμε σε τραπέζι γνωριμίας τους

Ο Κρις Πρατ βγαίνει με την κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

03/07/18 • 19:30 | UPD 03/07/18 • 19:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Κρις Πρατ φλερτάρει με την κόρη του Άρνολντ και το να γίνει πεθερός του είναι κάτι που θα θέλαμε πάρα πολύ να το δούμε.

Μαζί με την Άνα Φαρίς ήταν από τα πιο ταιριαστά, αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Αυτοί και το ζεύγος Τέιτουμ προκάλεσαν σοκ και στενοχώρια όταν χώρισαν. Ο Κρις Πρατ, όντας πλέον ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους και εμπορικούς ηθοποιούς, προχωράει παρακάτω.

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από την Φαρίς, ο ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε την επόμενη κοπέλα που θέλει να είναι μαζί της. Αν και μοιάζει αρκετά πρώιμο, ο πρωταγωνιστής του Jurassic World και του Guardians of Galaxy βγαίνει εδώ και αρκετό καιρό με την κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, σύμφωνα με την Huffington Post.

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ και ο Κρις Πρατ εθεάθησαν πριν από ένα μήνα σε πάρκο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια και μάλιστα απολάμβαναν μαζί ένα πικ νικ. Κι αυτό ήταν ένα από τα πολλά ραντεβού τους το τελευταίο δίμηνο. Παρά το ότι εδώ και 3 μήνες τρέχει για την προώθηση των ταινιών του, ενώ περνάει και χρόνο με τον γιο του, ο Πρατ αναζητά πάντα χρόνο για να περάσει με την Κάθριν.

Η γνωριμία μεταξύ τους έγινε από τη μητέρα της Κάθριν, την Μαρία Σράιβερ, που μοιράζεται κοινούς φίλους με τον Πρατ. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι η αντίδραση του μπαμπά Άρνι και αν επίκειται γνωριμία μεταξύ των δύο. Ξέρουμε μόνο ένα πράγμα. Θα θέλαμε να ήμασταν παρόντες στο δείπνο που θα παρέθετε ο Άρνολντ στον Κρις.