Για το Χτυποκάρδια στο Θρανίο ο λόγος

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στηρίζει τη Γερονικολού: Προς τι το μίσος; [βίντεο]

03/07/18 • 18:29 | UPD 03/07/18 • 18:29

Newsroom eleftherostypos.gr

Αυτό που εξήγησε η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ότι η Γερονικολού δεν θα υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά έναν ρόλο που έκανε η Αλίκη.

Την επόμενη θεατρική σεζόν θα δούμε να ανεβαίνουν στο θέατρο παραστάσεις βγαλμένες από το ελληνικό σινεμά περασμένων δεκαετιών. Μετά το Μαριχουάνα STOP, η παράσταση που θα σηκώσει συζήτηση είναι το Χτυποκάρδια στο Θρανίο. Η Κατερίνα Γερονικολού έχει ήδη ακούσει αρκετά σχόλια και η συνονόματη Κατερίνα Παπουτσάκη έσπευσε να την στηρίξει.

Έχοντας στο παρελθόν υποδυθεί την ίδια την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά του ALPHA, η ηθοποιός γνωρίζει πως είναι να σε στήνουν στον τοίχο πριν καν δουν τι έχεις να προσφέρεις. Γι΄αυτό στη συνέντευξη της στο Happy Day σήμερα το πρωί στάθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού.

Αυτό που εξήγησε η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ότι η Γερονικολού δεν θα υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά έναν ρόλο που έκανε η Αλίκη.

«Είναι το όνομα, Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ιντριγκάρει. Δεν πάει και κανένας να μιμηθεί κανέναν. Έναν ρόλο πάει να παίξει το κορίτσι. Δεν έχει και καμία σχέση με τον ρόλο που έκανα εγώ. Που όντως κάποιος θα μπορούσε να πει «και τώρα τι δουλειά έχει αυτή και με ποια προσόντα;». Η Κατερίνα Γερονικολού έναν ρόλο στο θέατρο θα παίξει, που έτυχε να τον έχει παίξει και η Άλικη. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;».