Ποια ηθοποιό υποδέχθηκε ο Σπαλιάρας αλειμμένος με λάδι και με σλιπ! [βίντεο]

02/07/18 • 16:03 | UPD 02/07/18 • 16:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο Νίκος Αναδιώτης

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος ανέφερε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας του είχε αποκαλύψει τον ιδιαίτερο τρόμο που είχε γνωριστεί με την Μαρία Κωνσταντάκη, εκείνη όμως δεν το θυμόταν!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναδιώτης είπε στην πρώτη καλεσμένη της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10»: «Μου εξηγούσε την πρώτη σας συνάντηση όταν θέλατε να κάνετε ανάγνωση κειμένων και βρεθήκατε σπίτι του. Μου εξηγεί ότι το πρώτο σας ραντεβού γίνεται στο σπίτι της σεναριογράφου να μοιράσετε τα κείμενα και σας λέει η σεναριογράφος ότι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε λίγες πρόβες μεταξύ σας για να ετοιμαστείτε για το πρώτο γύρισμα. Το πρώτο ραντεβού γίνεται στο σπίτι του Γιάννη στον Υμηττό, ο οποίος σε περιμένει με μια πολύ συγκεκριμένη ενδυμασία». Με τη Νικολέτα Ράλλη να συμπληρώνει: «Του είπε ότι σε υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος με σλιπ».

H Μαρία Κωνσταντάκη όμως δεν θυμόταν τίποτα και τους κοιτούσε, μέχρι που σχολίασε: «Το λαδωμένος δεν είναι περίεργο για τον Γιάννη, γιατί ως γνωστόν, έχουμε και τα μούσκουλα και τα λαδώνουμε. Οι δυο μας ήμασταν; Τι να σας πω ρε παιδιά. Όχι δεν θα λέει ψέματα. Καταρχάς έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε. Κατά δεύτερον, ο Γιάννης είναι αυτός ο ακραίος τύπος που του αρέσει να εντυπωσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε τον Γιάννη τον θεωρούσα μοντέλο, δηλαδή τώρα, πάω η δραματική ηθοποιός που έχω τελειώσει τη σχολή Βεάκη και βλέπω μάλλον έναν ημίγυμνο και λέω εντάξει το παιδί. Δεν θα με εντυπωσίαζε, είμαι και Υδροχόος, δεν μου φαίνονται τόσο ακραία αυτά».