Φώτης Σπύρος: Το μετάνιωσα που δήλωσα πως είμαι ομοφυλόφιλος – Κανιβαλίστηκα

30/06/18 • 10:36 | UPD 30/06/18 • 10:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο δημοφιλής ηθοποιός Φώτης Σπύρος, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από το ρόλο του στην σειρά «Δύο Ξένοι», δεν είχε διστάσει λίγα χρόνια πριν να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Ο δημοφιλής ηθοποιός Φώτης Σπύρος, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από το ρόλο του στην σειρά «Δύο Ξένοι», δεν είχε διστάσει λίγα χρόνια πριν να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Αποκαλύπτοντας τη σχέση με τον σύντροφό του, την επιθυμία τους να παντρευτούν και κάνοντας αρκετές σχετικές δηλώσεις, πλέον δηλώνει μετανοημένος και εξηγεί το γιατί. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και σε σχετική της ερώτηση απάντησε:

Πριν από 2 χρόνια μίλησες για τον έρωτά σου τότε και σόκαρες. Δηλώσεις που είχαν σχέση με την ομοφυλοφιλία και τον σύντροφό σου, που ήθελες να παντρευτείς. Παραμένεις ακόμα σε αυτόν τον έρωτα;

«Οι δηλώσεις μου αυτές δεν μου βγήκαν σε καλό. Δυστύχησα, δεν υπήρχε λόγος να το κάνω, το μετάνιωσα. Μακάρι να μην το είχα κάνει, ήταν και αυτό μια κίνηση που σχετίζεται με το αδιέξοδο της υγείας μου τότε. Κανιβαλίστικα πολύ, όχι από άλλους, από εμένα, εγώ φταίω για όλο αυτό. Υπήρξαν άνθρωποι που το σχολίασαν αυστηρά, ως και πολύ αυστηρά, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά από αγάπη Τους ευχαριστώ τώρα πια, γιατί, χωρίς να το ξέρουν, με βοήθησαν στο να γίνω καλά. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα από αυτόν τον έρωτα και προσπαθώ να το ξεχάσω».