Ανατροπή στον προγραμματισμό: Το My Man Can κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ αυτή την Κυριακή

29/06/18 • 19:22 | UPD 29/06/18 • 19:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Εκτάκτως κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ «My Man Can». 

Εκτάκτως κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ «My Man Can».

Το κανάλι, όπως είχε ανακοινώσει στην παρουσίαση προγράμματος  της σεζόν 2017-2018, εξασφάλισε  τα δικαιώματα για την  ελληνική εκδοχή του My Man Can.

Ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΙ άλλαξε εξαιτίας του γεγονότος ότι το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 το «Ταίρι Ξέρει» θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21:00.

Η παραγωγή του My Man Can έχει ήδη ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς ενώ σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν τέσσερα παντρεμένα ζευγάρια και το ζευγάρι που κερδίζει, παίρνει το χρηματικό έπαθλο.

Οι γυναίκες στοιχηματίζουν για τους άντρες τους, ποντάρουν και περιμένουν να  δουν αν οι σύζυγοί τους θα τις δικαιώσουν. Οι άντρες καλούνται να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε αθλητικά  παιγνίδια, ασκήσεις γνώσεων και μια σειρά από δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος και ευφυΐα. Θα τα καταφέρουν οι άντρες; Έχουν ποντάρει σωστά οι γυναίκες; Και τι θα αποκαλυφθεί  μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών για τις σχέσεις μεταξύ τους; Πόσο καλά ξέρουν οι γυναίκες τους άντρες τους;

Στην παρουσίαση του My Man Can θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Ο ίδιος δεν θα παρουσιάζει απλώς, θα γνωρίζει και τα μυστικά του παιχνιδιού, καθώς θα έχει περάσει ο ίδιος τις δοκιμασίες των αντρών, και θα είναι ο dealer στα πονταρίσματα των γυναικών. Το παιχνίδι ξεκινάει αυτήν την Κυριακή στις 21:00 με ένα Special επεισόδιο!

Το Ταίρι Ξέρει

Είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον.

Τα  παιχνίδια χωρίζονται σε 5 γύρους. Στους 4 πρώτους, οι συμμετέχοντες συλλέγουν πόντους, ενώ στον τελικό γύρο προκύπτει και το νικητήριο ζευγάρι του επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα: Στους 2 πρώτους γύρους, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άνδρες σε ένα γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο, όπου ακούν τις προβλέψεις που κάνουν για εκείνους τα ταίρια τους, χωρίς οι γυναίκες όμως να βλέπουν και να ακούν τις αντιδράσεις τους, εκείνη τη στιγμή. Όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, οι άνδρες θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια,  προκειμένου να κερδίσουν.

Στους επόμενους 2 γύρους, οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άνδρες κάνουν τις προβλέψεις. Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό γύρο, όπου πλέον λειτουργούν ομαδικά, για να ανακηρυχθεί ο νικητής του επεισοδίου.

Τα ζευγάρια που κερδίζουν, έρχονται αντιμέτωπα στο Μεγάλο Τελικό της εβδομάδας,  όπου ο νικητής κερδίζει ένα αυτοκίνητο. Την εκπομπή θα παρουσιάζει ο Τόνι Σφήνος.

Copy link
Powered by Social Snap