Ο χορός της Emily Ratajkowski και το μπικίνι της θα σου φέρουν… καύσωνα

27/06/18 • 13:26 | UPD 28/06/18 • 20:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Η συνήθης ύποπτη, Emily Ratajkowski, εξαπολύει νέο… χτύπημα στο Instagram προκαλώντας φρενίτιδα στον ανδρικό πληθυσμό.

Η συνήθης ύποπτη, Emily Ratajkowski, εξαπολύει νέο… χτύπημα στο Instagram προκαλώντας φρενίτιδα στον ανδρικό πληθυσμό.

Ακόμα κι αν ο καιρός δεν μας επιτρέπει να πάμε στις παραλίες, το μοντέλο από την Ρωσία έρχεται για να μας δροσίσει αλλά και να προκαλέσει καύσωνα την ίδια ώρα! Στην νέα της ανάρτηση στο Instagram, χορεύει αισθησιακά επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της και τις αναλογίες της που προκαλούν… πονοκέφαλο!

Ready for ☀️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Το μπραζίλιαν της Emily Ratajkowski είναι θανατηφόρο

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, τότε σε κάποιο απ΄αυτά η Emily Ratajkowski είναι ντυμένη με ράσο ή με κάποιο άλλο μακρύ φόρεμα και καλύπτει τα πάντα. Και ανεβάζει μόνο τέτοιες φωτογραφίες στο Instagram. Σε περίπτωση που σου έδιναν την επιλογή να διαλέξεις το εδώ ή την εναλλακτική πραγματικότητα, τι θα επέλεγες;

Εμείς πάντως δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα ήθελες να γλυτώσεις απ΄αυτό το αδυσώπητο παιχνίδι που παίζει η Emily. Όσο κι αν πόνεσε που είναι παντρεμένη και έγινε ακόμα πιο άπιαστο όνειρο, το 27χρονο μοντέλο δεν είναι από τις γυναίκες που μπορείς να τους κάνεις εμπάργκο.

Δεν θα σου επιχειρηματολογήσουμε γι΄αυτό. Αρκεί να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε. Η Emily Ratajkowski είναι σε μια παραλία, ο ήλιος την «λούζει» σε κάθε σημείο του σώματος της κι εκείνη κοιτάζει με αυτό το νοσταλγικό polaroid βλέμμα. Εσύ πάλι θα κοιτάζεις τα οπίσθια της που με αυτό το μπραζίλιαν μαγιό δεν κρύβονται καθόλου.

All you want is Nikes

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η πόζα αυτή έρχεται να συμπληρώσει το παζλ που ξεκίνησε από χθες με αυτήν εδώ τη φωτογραφία. Στη μία χαζεύεις το στήθος της και στην άλλη τα οπίσθια της. Και στις δύο χαζεύεις το πρόσωπο της όμως.

Επίσης, φαίνεται πως υπάρχει ένα ακόμα καλύτερο νέο. Η Emily Ratajkowski θα επισκεφτεί την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, όπως είχε κάνει το 2016. Πάλι στα Χανιά κατά πάσα πιθανότητα αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε, όπου είναι στο Μπάλο.

🔙🔜

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on