Κρίσιμο το αποψινό αγώνισμα

Survivor-διαρροή: Αυτοί παίρνουν την ασυλία και αυτοί προτείνονται

27/06/18 • 11:22 | UPD 27/06/18 • 11:22

Σήμερα στο survivor έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα απαιτητικό με πολλά δύσκολα εμπόδια, επαφή με το νερό και έναν πολύ δύσκολο στόχο!

Σήμερα στο survivor έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα απαιτητικό με πολλά δύσκολα εμπόδια, επαφή με το νερό και έναν πολύ δύσκολο στόχο!

Στις γυναίκες αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η Μελίνα, αφού θα αγωνιστεί μόνο απέναντι στην Βιργινία, αφού η Κατερίνα Δαλάκα έχει σφραγίσει ήδη την πρόκρισή της στα ημιτελικά!

Στους άνδρες από την άλλη θα έχουμε μεγάλο ντέρμπι! Φαβορί είναι ο Ηλίας Γκότσης, αφού είναι πιο δυνατός από τους αντιπάλους τους και δύσκολα θα χάσει πολλές φορές από τους υπόλοιπους, μιας και ο Νικόλας είναι σε κακή κατάσταση λόγω του τραυματισμού του ενώ και ο Πάνος δεν αγωνίζεται!

Να ξεκαθαρίσουμε καταρχάς πως η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να έχει εξασφαλισμένη ασυλία αλλά ΔΕΝ δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση!

Από την κάλπη θεωρούμε δεδομένο πως θα βγει Μαχητής, αφού οι Διάσημοι είναι περισσότεροι και δεν θα ψηφίσουν συμπαίκτη τους, οπότε πιθανότητα ο πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Πάνος! Αν είναι έτσι τα πράγματα η Μελίνα θα δώσει σίγουρα τον Νικόλα (αν δεν πάρει ασυλία) και η έκπληξη θα έρθει μάλλον από τον Ηλία καθώς πιστεύουμε ότι όποιος Μαχητής κερδίσει ασυλία, είτε ο Ηλίας είτε ο Νικόλας, δεν θα δώσει την Βιργινία αλλά κάποιον άνδρα (πιθανότατα τον Χάρη) γιατί στην φάση που είναι το Survivor θα θέλουν να αποχωρήσει δυνατός παίκτης, γιατί πλέον ο ένας θέλει να φάει τον άλλον!

Πηγή: AthensMagazine.gr