5 γυναίκες σε αφόρητα σέξι αναρτήσεις

Η Βίκυ Κάβουρα και οι άλλες διάσημες που έβαλαν μαγιό το ΣΚ [εικόνες]

25/06/18 • 17:54 | UPD 25/06/18 • 18:37

Από όποια οπτική γωνία κι αν την παρατηρήσεις, η Βίκυ Κάβουρα έχει ένα τρομερό σώμα. Γι΄αυτό δεν θα μπορείς να δεις κάτι άλλο.

Είναι με διαφορά ό,τι πιο εντυπωσιακό είδαμε στο Insta Beach το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Βίκυ Κάβουρα κλέβει την παράσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αγνοήσεις και τις άλλες τέσσερις κυρίες που έπονται της Βίκυς. Δύσκολη αποστολή, αλλά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρεις.

Ίσως να ήταν και λάθος τακτική να την βάλουμε πρώτη απ΄όλες. Το πιο πιθανό είναι να πατήσεις πάνω στη φωτογραφία και να φύγεις απ΄αυτό το tab. Ίσως και να πατήσεις το Χ. Αλλά δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Η Βίκυ Κάβουρα ανάρτησε την πιο χαρακτηριστική της φωτογραφία.

Αυτή δηλαδή που δείχνει και πόσο γυμνασμένο σώμα έχει και πόσο εντυπωσιακή είναι. Από όποια οπτική γωνία κι αν την παρατηρήσεις. Βίκυ Κάβουρα κι εδώ σε θέλουμε κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.

Η Πηνελόπη Πλάκα από την άλλη δεν είναι τόσο συχνή σε τέτοιου είδους αναρτήσεις. Όταν όμως εμπλέκονται διαφημιστικοί λόγοι το κάνει. Στη φωτογραφία θα παρατηρήσεις πόσο πολύ έχει αδυνατίσει.

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να μη βρίσκεται σε καμία παραλία, αλλά θα ήταν λάθος να την αφήσουμε εκτός. Τα ηλιοτρόπια δεν παραπέμπουν ιδιαίτερα σε καλοκαίρι και θάλασσα, αλλά γι΄αυτό το λόγο υπάρχει η Ιωάννα.

Άλλη μία που κάθε της ανάρτηση με μαγιό σημαίνει προώθηση και δώρα στις ακόλουθους. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αξιοθαύμαστη με το ολόσωμο με κοψίματα που φοράει.

Για το τέλος αφήσαμε την παιχνιδιάρικη πόζα της Ζοζεφίν με την άμμο.

🌙Me ti mageia me kratas🌙

A post shared by ⚡️Josephine⚡️ (@josephinewendel) on