Εξαλλο το Κένσινγκτον με τον πατέρα Μαρκλ – Πώς «έκαψε» τον πρίγκιπα Χάρι;

25/06/18 • 16:59 | UPD 25/06/18 • 16:59

Ιδιαίτερα ενοχλημένο είναι το παλάτι του Κένσιγκτον μετά από τα παράπονα του Τόμας Μαρκλ για την κόρη του και νέα δούκισσα του Σάσεξ

Ιδιαίτερα ενοχλημένο είναι το παλάτι του Κένσιγκτον μετά από τα παράπονα του Τόμας Μαρκλ για την κόρη του και νέα δούκισσα του Σάσεξ καθώς και για το «κάρφωμα» πολιτικοοικονομικών πεποιθήσεων του πρίγκιπα Χάρι, σε συνέντευξη στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain, για την οποία μάλιστα δεν είχε πάρει την άδεια της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, παραπονέθηκε πως η Μέγκαν δεν του έστειλε κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα ενώ «κάρφωσε» πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ανοικτός στο Brexit και πίστευε πως ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να έχει μια ευκαιρία στην προεδρία των ΗΠΑ! Παράλληλα, υποστήριξε πως το ζευγάρι σύντομα θα κάνει οικογένεια, αφού η Μέγκαν πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Ανώνυμη πηγή από το παλάτι δήλωσε: «Το παλάτι είναι έξω φρενών. Ο κύριος Μαρκλ μπήκε σε θέματα τα οποία ο Χάρι και η Μέγκαν μπορεί να μην ήθελαν να συζητηθούν». Το παλάτι του Κένσιγκτον επίσημα αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Ο Τόμας Μαρκλ στην συνέντευξή του αποκάλυψε, επίσης, τι συζήτησε στο τηλέφωνο με τον Βρετανό πρίγκιπα όταν εκείνος τον πήρε για να του ζητήσει το χέρι της Μέγκαν. «Είσαι ένας κύριος, υποσχέσου μου πως δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και βέβαια, εγώ θα σου δώσω την άδειά μου (για να την παντρευτείς)», υποστηρίζει πως είπε ο πατέρας της Μέγκαν στον Χάρι. Στην ίδια συνέντευξη, ο Τόμας Μαρκλ εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τον γαμπρό του αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά μετά την «λαλίστατη» συνέντευξη το παλάτι «τηρεί σιγήν ιχθύος» απέναντι στον πεθερό του Χάρι.

Θυμίζεται πως ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν παραβρέθηκε στον παραμυθένιο γάμο της κόρης του τον Μάιο καθώς είχε τότε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά και από την οικογένεια της νύφης το «παρών» είχε δώσει μόνο η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

Πάντως, ο βρετανικός Τύπος εκφράζει τις αμφιβολίες του για την σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της καθώς ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν, που πήρε την συνέντευξη από τον Τόμας Μαρκλ, αποκάλυψε πως ο πατέρας της Μέγκαν πληρώθηκε μερικές χιλιάδες λίρες προκειμένου να την δώσει!

Copy link
Powered by Social Snap