Η Μαίρη Συνατσάκη με ολόσωμο μαγιό ξαπλωμένη στα βράχια

26/06/18 • 10:25 | UPD 26/06/18 • 10:25

Η Μαίρη Συνατσάκη φοράει ένα πολύ 60's ολόσωμο, με γαλάζιες και άσπρες ρίγες και ξαπλώνει στα βράχια με έναν ανέμελα σέξι τρόπο.

Αυτό θα πει καλοκαίρι. Να μην ασχολείσαι με το τι λέει ο καιρός, αλλά να υπακούς στα κελεύσματα των διάσημων Ελληνίδων στο Instagram. Όσο κι αν πέρασαν μέρες με πολύ έντονες καταιγίδες, όσο κι αν ο καιρός δεν προβλέπεται να έρθει στα συγκαλά του άμεσα, η πραγματική καταιγίδα είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

Και αυτή τη θες όλο το καλοκαίρι. Στιγμιότυπο από μία φωτογράφιση της για μια γνωστή επωνυμία μαγιό ανέβασε στο Instagram η Μαίρη και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ξεσηκωθεί ένα κύμα ακόλουθων της που έσπευσαν να θαυμάσουν.

Η Μαίρη Συνατσάκη φοράει ένα πολύ 60’s ολόσωμο, με γαλάζιες και άσπρες ρίγες και ξαπλώνει στα βράχια με έναν ανέμελα σέξι τρόπο. Παρά το ότι το μαγιό δεν είναι αυτό που λέμε «αποκαλυπτικό», έχει ορισμένες λεπτομέρειες που αναδεικνύονται πάνω στο κορμί της Μαίρης.

Το χαμόγελο της καθώς κοιτάζει προς τον ουρανό και το καλογυμνασμένο της σώμα είναι δύο καλοί λόγοι για να μην πάρεις τα μάτια σου από τη φωτογραφία.

Copy link
Powered by Social Snap