Ο Τζον Σνόου και η Ίγκριτ του Game of Thrones παντρεύονται αύριο

22/06/18 • 20:06 | UPD 22/06/18 • 20:06

Ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου και η Ίγκριτ, κατά κόσμον Κιτ και Ρόουζ, θα παντρευτούν στο Κάστρο Wardhill στη Σκωτία.

Γνωρίστηκαν στη σειρά. Είχαν μαζί μια σκηνή σεξ. Οι ρόλοι τους ήταν σφόδρα ερωτευμένοι. Μέχρι που στον 4ο κύκλο ήταν σε αντίθετες παρατάξεις. Η Ίγκριτ στους Άγριους και ο Τζον Σνόου στους εντός των τειχών. Στο τέλος η Ίγκριτ πέθανε από βέλος και ο Τζον Σνόου πήγε παρακάτω. Στην πραγματική ζωή ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι ετοιμάζονται για γάμο.

Κι όταν λέμε ετοιμάζονται, δε μιλάμε για κάτι μακρινό. Μιλάμε για αύριο το μεσημέρι. Η πρόταση γάμου του Κιτ είχε γίνει γνωστή πριν από ένα χρόνο περίπου και έφτασε ο καιρός για να γίνει η τελετή και να γίνουν επίσημα ζεύγος. Μάλιστα, ο γάμος και η γαμήλια δεξίωση δε θα γίνουν όπου να ‘ναι. Αλλά σε κάστρο στο Αμπερντίν.

Ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου και η Ίγκριτ, κατά κόσμον Κιτ και Ρόουζ, θα παντρευτούν στο Wardhill Castle, μια τεράστια ιδιοκτησία που ανήκει στην οικογένεια της Ρόουζ τα τελευταία 900 χρόνια. Για τόσο ιστορική οικογένεια μιλάμε. Πέτυχε κελεπούρι ο Κιτ.

Ο πατέρας της Ρόουζ, ο Αλεξάντερ Λέσλι, είναι ο αρχηγός της οικογενείας και στην κατοχή τους διαθέτουν πολλά ακόμα οικήματα αρχοντικής καταγωγής. Ο γάμος του ζεύγους θα τελεστεί ενώπιον 80 καλεσμένων, ενώ η δεξίωση μετά θα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα άτομα, με ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες και άλλους συντελεστές της σειράς να δίνουν το παρών. Ο Πίτερ Ντίνκλατζ για παράδειγμα εθεάθη πριν δύο 24ωρα στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν.

Το κάστρο διαθέτει πολλά δωμάτια για να φιλοξενήσει καλεσμένους με τον εσωτερικό χώρο να είναι ρουστίκ, με μεσαιωνικά χαρακτηριστικά και μπόλικες βικτωριανές πινελιές.