Τα πόδια της Ελένης Φουρέιρα είναι το νέο μεγάλο κόλλημα [εικόνα]

21/06/18 • 13:01 | UPD 21/06/18 • 13:01

Η Ελένη Φουρέιρα έχει πόδια που ξεκινάς να τα βλέπεις σήμερα το πρωί και κατά το βράδυ θα έχεις τελειώσει με το σκανάρισμα.

Θα μπορούσες να την αποκαλέσεις μελαχρινή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Θα έκανες λάθος, θα ήσουν υπερβολικός προφανώς, αλλά θα ήσουν δικαιολογημένος. Γιατί τουλάχιστον στο φαίνεσθαι η Ελένη Φουρέιρα έχει πόδια που ξεκινάς να τα βλέπεις σήμερα το πρωί και κατά το βράδυ θα έχεις τελειώσει με το σκανάρισμα.

Είναι και η επιτυχία που δίνει μια άλλη υπόσταση. Όσο πιο επιτυχημένος κάποιος, τόσο πιο γοητευτικός και ποθητός γίνεται για εμάς. Ο μεγάλος ντόρος που έγινε μετά τη Eurovision, οι τόσες προκλήσεις που έχει λάβει για να κάνει live στο εξωτερικό, πήγαν την Ελένη ένα επίπεδο πιο πάνω απ΄αυτό που ήταν. Σε βαθμό που θα μπορούσε κάλλιστα του χρόνου να γίνει πρώτο όνομα σε κάποια σκηνή της Αθήνας και να κάνει το step up.

Σε επίπεδο σόου θα μπορούσε να το στηρίξει πολύ εύκολα. Να μια ακόμα υπερβολή που έρχεται. Η Ελένη Φουρέιρα θα μπορούσε να γίνει ο θηλυκός Σάκης Ρουβάς της εποχής μας. Τόσο σε καλλιτεχνικό πεδίο, όσο και στο πόσο σέξι είναι και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό. Η φωτογραφία που ανάρτησε χθες το απόγευμα φανερώνει ένα πράγμα. Τα πόδια της είναι από τα καλύτερα που έχεις-έχουμε δει.

In @natargeorgiou 🥇 @markos_andriotis

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on