Σοκ στη Βρετανία: Ο ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ παντρεύεται με άνδρα!

20/06/18 • 13:35 | UPD 20/06/18 • 15:50

Ο ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ Ivar Mountbatten θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, James Coyle

Ο ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ Ivar Mountbatten θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, James Coyle, ο οποίος ήταν δίπλα του όταν αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει δηλώσει ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Μάλιστα, στην εκκλησία θα τον συνοδεύσει η πρώην γυναίκα του, Penny, με την οποία έχει τρεις κόρες.

Ο γάμος θα γίνει σε ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι και στην τελετή θα δώσουν το παρών στενοί φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού.

Μιλώντας στην MailOnline, ο 55χρονος Λόρδος εξομολογήθηκε πως ακόμα δεν αισθάνεται εντελώς άνετα με τη σεξουαλικότητά του. «Όντας απόλυτα ειλικρινής, δεν είμαι άνετος που ζω με έναν άνδρα. Έχω ζήσει ολόκληρη τη ζωή μου ως ετεροφυλόφιλος», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το κάνει για τον σύντροφό του. «Δεν έχει ξαναπαντρευτεί. Για εμένα ένας γάμος είναι αδιάφορος γιατί το έχω ζήσει, έχω αποκτήσει και τα υπέροχα παιδιά μου, αλλά το προσπαθώ τόσο γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι για εκείνον. Δεν είχε τη σταθερή ζωή που είχα εγώ. Θέλω να μπορέσω να του τον προσφέρω», δήλωσε με ειλικρίνεια.