Άστραψαν τα φλας για Μελάνια Τραμπ και βασίλισσα Λετίτσια στον Λευκό Οίκο [εικόνες]

20/06/18 • 13:15 | UPD 20/06/18 • 13:17

Η Μελάνια Τραμπ και η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίτσια, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας

Η Μελάνια Τραμπ και η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίτσια, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έδωσαν δωρεάν μαθήματα στυλ! Και όπως είναι φυσικό όταν οι δυο αυτές κυρίες συναντήθηκαν άστραψαν όλα τα φλας.

Η Πρώτη Κυρία πέρασε λίγες ώρες με τη βασίλισσα της Ισπανίας στο κόκκινο δωμάτιο του Λευκού Οίκου το απόγευμα της Τρίτης και ήπιαν μαζί τσάι!

Η βασίλισσα Λετίτσια της Ισπανίας επέλεξε ένα στενό ροζ φόρεμ    α του Michael Kors. Η Μελάνια Τραμπ από την άλλη διάλεξε ένα φόρεμα Valentino με pattern σε λευκό και πράσινο χρώμα.

Μάλιστα, τα διεθνή μέσα οργίασαν και έκαναν λόγο για την «μάχη της λεπτής μέσης» μεταξύ της βασίλισσας και της Πρώτης Κυρίας.

Ακόμα, τα ξένα sites σχολίασαν πως η Μελάνια είχε φορέσει πρώτη το φόρεμα που επέλεξε η Λετίτσια στην χτεσινή τους επίσημη συνάντηση, σε συνάντηση της με την Πρώτη Κυρία του Παναμά το 2017.

Πάντως η συνάντηση των τεσσάρων έγινε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, με τον Τραμπ να αναφέρει:

«Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ισπανίας. Είναι μια όμορφη χώρα. Ήμασταν στην Ισπανία πριν λίγο καιρό και μας άρεσε πολύ», είπε ο ίδιος.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση του βασιλιά της Ισπανίας με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά συνολικά η έκτη του επίσκεψη στον Λευκό Οίκο.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας ολοκληρώνουν έτσι την 5ήμερη επίσκεψή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.