Μια εντελώς άλλη καριέρα απολαμβάνει πλέον η Ντάνι

Η Εμίλια Κλαρκ αποχαιρετά την Ντενέρις και το Game of Thrones [εικόνα]

19/06/18 • 18:53 | UPD 20/07/18 • 16:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Εμίλια Κλαρκ φαίνεται πως ολοκλήρωσε τα δικά της γυρίσματα στη σειρά και λέει αντίο στον ρόλο που της άλλαξε άρδην τη ζωή.

Πώς ξεπερνάς μια 9ετία που σου άλλαξε εξ ολοκλήρου τη ζωή; Πώς προχωράς όταν η ζωή σε τραβάει πίσω; Οκ, το αρχίσαμε με κλεμμένες ατάκες από το φινάλε του Lord of the Rings. Αλλά είναι αλήθεια. Η Εμίλια Κλαρκ ήταν κάτι άλλο πριν μπει στο Game of Thrones και έγινε κάτι πολύ διαφορετικό.

Μόνο να σκεφτεί κανείς πως είναι η καριέρα της εκτός της σειράς και θα αντιληφθεί τι σήμαινε το Game of Thrones για εκείνη. Στο Terminator ήταν κακή. Στο Solo Story επίσης. Και οι ίδιες οι ταινίες επίσης. Στη σειρά πάλι έχει τέτοιο ρόλο που καλύπτεται η υποκριτική της αδυναμία. Πέρα απ΄αυτό όμως ο ρόλος της Ντενέρις της προσέφερε δόξα, λεφτά και σίγουρα μια εμπειρία που όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε ζήσει. Έστω και για ένα επεισόδιο.

Το 2019 δεν είναι τόσο μακριά όσο φανταζόμαστε. Αρκεί να σκεφτείτε ότι ένα χρόνο πριν λέγαμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε δύο χρόνια. Η Εμίλια Κλαρκ φαίνεται πως ολοκλήρωσε τα δικά της γυρίσματα στη σειρά και πλέον θα περιμένει την άνοιξη του 2019, όταν και υπολογίζεται να γίνει το screening για τους συντελεστές.

Φυσικά δεν αμέλησε να ευχαριστήσει τη σειρά στο σύνολο της για όλα αυτά που της έδωσε. «Μπήκα σε ένα καράβι σε ένα νησί για να πω αντίο στη γη που ήταν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι μου για μια δεκαετία σχεδόν. Ήταν ένα ταξίδι. Game of Thrones σε ευχαριστώ για τη ζωή που δεν είχα καν ονειρευτεί ότι θα ζήσω και για την οικογένεια που ποτέ δεν θα ξεχάσω.»

Τα παραπάνω λόγια συνόδευαν τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Και το μέρος που βρίσκεται είναι λογικά η νότια Ισπανία, εκεί όπου έγιναν σχεδόν όλα τα γυρίσματα για τον ρόλο της αυτές τις 9 σεζόν.