Οι επιστροφές τηλεοπτικών χαρακτήρων δεν πετυχαίνουν σχεδόν ποτέ

Η απάντηση του «Τρελαντώνη» για την επιστροφή του Καφέ Της Χαράς

15/06/18 • 15:43 | UPD 15/06/18 • 15:43

Ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια κάνει αποτυχημένες επιλογές.Η σειρά του Ρώμα θα μπορούσε να είναι μια σανίδα σωτηρίας,

Από το 2003 ως το 2006 ήταν η πιο επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό δεν άλλαξε πολύ την επόμενη δωδεκαετία, αφού παρέμεινε ένα από 2-3 πιο επιτυχημένα προγράμματα που έχει ο ΑΝΤ1. Το Καφέ της Χαράς ήταν και η τελευταία τηλεοπτική επιτυχία του Χάρη Ρώμα. Εσχάτως ακούστηκε ότι μπορεί να επιστρέψει.

Ο ΑΝΤ1 αναζητά σίγουρα προγράμματα, μιας και τα τελευταία χρόνια κάνει διαρκώς αποτυχημένες επιλογές και καταλήγει να βγαίνει τελευταίο κανάλι. Η σειρά του Ρώμα θα μπορούσε να είναι μια σανίδα σωτηρίας, αν και τις περισσότερες φορές τα sequel ελληνικών σειρών δεν φέρνουν τα προσδοκώμενα. Το παράδειγμα του 50-50 είναι το πιο χαρακτηριστικό.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του Καφέ της Χαράς δεν φαίνεται να ισχύει. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο Τρελαντώνης της σειράς. Μιλώντας στην εκπομπή Εμείς της Λαμπίρη, απάντησε στη φημολογία με αρνητικό τρόπο, τονίζοντας ότι για να ήταν κάτι τέτοιο εφικτό θα έπρεπε να υπάρχει μπάτζετ αντίστοιχο με το 2005.

«Όχι, το Καφέ της Χαράς δεν επιστρέφει. Ήταν μια μεγάλη παραγωγή, ήταν μια παραγωγή που συνέβη στα χρόνια της Ελλάδας πριν την κρίση. Τώρα, στα χρόνια της κρίσης, δεν μπορεί να στηθεί μια τόσο μεγάλη παραγωγή γιατί ήταν ένα πολυέξοδο εγχείρημα. Δεν μπορούν να γίνουν πια τέτοιες παραγωγές. Έχω μιλήσει με τον Χάρη, δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο.»