Από τις πιο σέξι Ελληνίδες

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έμεινε ξανά ολόγυμνη στο Instagram [εικόνες]

14/06/18 • 18:50 | UPD 14/06/18 • 22:27

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αγνοήσεις ένα τόσο γυμνασμένο σώμα, αυτό το στήθος και τα οπίσθια της Ασημίνας Ιγγλέζου.

Αν την ακολουθείς καιρό τότε θα αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λέει ο τίτλος δεν είναι και κάτι σπάνιο. Γι΄αυτό υπάρχει και η επαναληπτική λέξη. Θα ξέρεις όμως ότι με την Ασημίνα Ιγγλέζου δεν υπάρχει το πάλι, δεν υπάρχει το «ξανά μωρέ;». Υπάρχει μόνο η επιθυμία να την δεις. Όσες φορές χρειαστεί.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αγνοήσεις ένα τόσο γυμνασμένο σώμα, αυτό το στήθος και τα οπίσθια που άνετα θα έπαιρναν το βραβείο κάθε φορά αν γινόταν κάποιος αντίστοιχος διαγωνισμός με το βραζιλιάνικο Miss Bum Bum.

Δύο ειδών αναρτήσεις θα την δεις να κάνει στο προφίλ της. Είτε στιγμιότυπα από τρέξιμο που κάνει και αγώνες που συμμετέχει είτε φωτογραφίσεις της. Επαγγελματικές ή για προσωπικούς της λόγους. Ή απλώς για να συντηρεί το φιλοθεάμον κοινό που την ακολουθεί.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου κολάζει περισσότερο από άλλες φορές. Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν μπορεί να γίνει καλύτερο αυτό που αντικρύζεις. Κι αν το Instagram δεν απαγόρευε την επίδειξη θηλής, τότε η γυμνάστρια-μοντέλο δεν θα είχε κανένα θέμα να αφαιρέσει αυτές τις λευκές μουτζούρες και να τα δείξει.