Με τη Μαριάννα Καλέργη θα ζεις μόνο το καλοκαίρι [εικόνες]

11/06/18 • 12:44 | UPD 11/06/18 • 16:35

Η Μαριάννα Καλέργη είναι όνειρο, όραμα, οπτασία. Κάθε λέξη που μπορείς να σκεφτείς της αρμόζει. Το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ.

Ποιος να μας το έλεγε πριν από 3-4 χρόνια ότι μια αθλήτρια του μάι τάι θα μας έκανε να ξεχάσουμε κάθε άλλη Ελληνίδα. Η Μαριάννα Καλέργη είναι όνειρο, όραμα, οπτασία. Κάθε ποιητική λέξη που μπορείς να σκεφτείς της αρμόζει. Της αρμόζει όλο το χρόνο, αλλά το καλοκαίρι λίγο παραπάνω. 

Το καλό με τη Μαριάννα είναι ότι δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της μόνο. Θέλει πολύ να μοιράζεται τις στιγμές της με τους ακόλουθους της. Είτε με φωτογραφίες είτε με stories. Κι αν στα δεύτερα θα δεις πιο ενδιαφέροντα πράγματα, καλό είναι να μην αμελείς τα πρώτα. Άλλωστε, αυτά είναι που μένουν εκεί για να σου υπενθυμίζουν, αν τυχόν η μνήμη σου εξασθενήσει.

Η Μαριάννα Καλέργη είναι η επάρκεια. Αν δεις τις φωτογραφίες της με μαγιό, τότε δεν θα θες να δεις καμία άλλη. Θα κάνεις ένα διαρκές scroll down στο προφίλ της και θα βλέπεις ντοκουμέντα από περασμένα καλοκαίρια. Θα βρίσκεται νοητικά στην ίδια εποχή του χρόνου.

Για άλλη μια χρονιά η Καλέργη ποστάρει φωτογραφίες της μόλις έχει βγει από τη θάλασσα ή την πισίνα και μας δείχνει το full wet look της.