Θύμα κλοπής η Πόπη Τσαπανίδου [εικόνα]

25/05/18 • 17:43 | UPD 25/05/18 • 19:35

Η Πόπη Τσαπανίδου έπεσε θύμα κλοπής, όπως η ίδια αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Πόπη Τσαπανίδου έπεσε θύμα κλοπής, όπως η ίδια αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία βίωσε η Πόπη Τσαπανίδου, που υπέστη κλοπή στο αυτοκίνητό της, όπως ανέφερε η ίδια στο instagram.

Αναλυτικά η δημοσίευση της γνωστής δημοσιογράφου:

«Το να πέφτεις θύμα κλοπής είναι άγρια αίσθηση. Νιώθεις απροστάτευτος και ανακαλύπτεις πόσο βαθιές ρίζες μπορεί να έχει ο φόβος. Είχα την ατυχία να βρω το αυτοκίνητο μου παραβιασμένο. Κάποιοι είχαν σπάσει ένα μικρό παράθυρο, άνοιξαν την πόρτα, το έκαναν φύλο και φτερό -έβγαλαν ακόμα και τα πατάκια- και φυσικά αφαίρεσαν ότι υπήρχε στο εσωτερικό. Τα πάντα. Ακόμη και το τελευταίο καλώδιο από φορτιστή. Το έγδαραν το έσπασαν… Εγώ που καμαρώνω να λέω πως αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα πάντα… σοκαρίστηκα στη θέα του. Μόλις είχα επιστρέψει από μια ωραία έξοδο με φίλους και έπεσα πάνω σε ένα βίαιο γεγονός που συνέβη σε εμένα την ίδια! Ξέρω πολύ καλά πως πολλοί από εσάς είχατε την ίδια και χειρότερη εμπειρία κάποια στιγμή στη ζωή σας. Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία μαζί σας είναι για να σας πω πόσο δικαιωμένη αισθάνομαι που επέλεξα #leasing από την #LleasePlanHellas. Γι αυτό και το#πιοπλατυπεθαινεις χαμόγελο δίπλα στο σπασμένο τζάμι! Μου πήρε μία ώρα -με τις μετακινήσεις- να τους δώσω το αυτοκίνητο για επισκευή και να παραλάβω ένα ίδιο αυτοκίνητο μέχρι να φτιάξουν το δικό μου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! Γι αυτό τους αγαπώ βρε! Επειδή με φροντίζουν!».

Το να πέφτεις θύμα κλοπής είναι άγρια αίσθηση. Νοιώθεις απροστάτευτος και ανακαλύπτεις πόσο βαθιές ρίζες μπορεί να έχει ο φόβος. Είχα την ατυχία να βρω το αυτοκίνητο μου παραβιασμένο. Κάποιοι είχαν σπάσει ένα μικρό παράθυρο, άνοιξαν την πόρτα, το έκαναν φύλο και φτερό -έβγαλαν ακόμα και τα πατάκια- και φυσικά αφαίρεσαν ότι υπήρχε στο εσωτερικό. Τα πάντα. Ακόμη και το τελευταίο καλώδιο από φορτιστή. Το έγδαραν το έσπασαν… Εγώ που καμαρώνω να λέω πως αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα πάντα… σοκαρίστηκα στη θέα του. Μόλις είχα επιστρέψει από μια ωραία έξοδο με φίλους και έπεσα πάνω σε ένα βίαιο γεγονός που συνέβη σε εμένα την ίδια! Ξέρω πολύ καλά πως πολλοί από εσάς είχατε την ίδια και χειροτερη εμπειρία κάποιια στιγμή στη ζωή σας. Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία μαζί σας είναι για να σας πω πόσο δικαιωμένη αισθάνομαι που επέλεξα #leasing από την #LleasePlanHellas. Γι αυτο και το#πιοπλατυπεθαινεις χαμογελο δίπλα στο σπασμένο τζάμι! 🤣😂 Μου πήρε μία ώρα -με τις μετακινήσεις- να τους δώσω το αυτοκίνητο για επισκευή και να παραλάβω ένα ίδιο αυτοκίνητο μέχρι να φτιάξουν το δικό μου χωρις καμια οικονομική επιβάρυνση! Γι αυτο τους αγαπώ βρε! Επειδή με φροντίζουν!🚘 #tokalothanikisei #ipopgr

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on