Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει το ολόσωμο πιο σέξι από μπικίνι [εικόνα]

24/05/18 • 17:39 | UPD 24/05/18 • 17:39

Για πολλά χρόνια υπήρχε η αντίληψη ότι το μπικίνι είναι για τα μοντέλα και τις πολύ σέξι κοπέλες και το ολόσωμο είναι για να καλύπτει τις «ανασφάλειες». Μέχρι που κάπου το 2013 έγινε μια «επανάσταση» και το ολόσωμο πήρε άλλη υπόσταση. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό.

Για πολλά χρόνια υπήρχε η αντίληψη ότι το μπικίνι είναι για τα μοντέλα και τις πολύ σέξι κοπέλες και το ολόσωμο είναι για να καλύπτει τα όποια ελαττώματα θεωρεί ότι έχει αυτή που το φοράει. Μέχρι που κάπου το 2013 έγινε μια «επανάσταση» και το ολόσωμο πήρε άλλη υπόσταση. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνέβαλε σε αυτό.

Για την ακρίβεια αυτή και η Κατερίνα Στικούδη ήταν που έκαναν μόδα εκείνο το καλοκαίρι το ολόσωμο με κοψίματα και από τότε μάθαμε ότι κάθε ρούχο, κάθε ένδυμα, κάθε μαγιό μπορεί να είναι σέξι. Αρκεί να μπορεί να το υποστηρίξει αυτή που το φοράει.

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν ιδιαίτερες ενστάσεις για το αν μπορεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη να το αναδείξει. Ακόμα και το πιο «άσχημο» μαγιό θα μπορούσε να φανεί όμορφο πάνω της. Κι αυτό είναι κάτι που αν δεν το έχεις αντιληφθεί ως τώρα, έχεις μια καλή ευκαιρία να επανορθώσεις.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram θα την δεις να φοράει ένα ολόσωμο με κοψίματα που σε διαφορετική περίπτωση ίσως να μην του έδινες καν σημασία. Όχι εδώ όμως. Κάθε καλοκαίρι η Αλεξανδράκη ταράζει τη Μύκονο και είναι μια από τις περιπτώσεις που δεν θα εστιάσεις στο στήθος ή τα οπίσθια της. Τα πόδια της είναι πρωταγωνιστής εδώ.