Επανεμφανίστηκε μετά το γάμο ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ: Το μωρό μου δείχνει όμορφο και χαρούμενο

19/05/18 • 17:42 | UPD 19/05/18 • 23:50

Ο βασιλικός γάμος έγινε και ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε... δια της απουσίας του, αφού τη νύφη παρέδωσε ο πατέρας του Πρίγκιπα Χάρι, Κάρολος.

Ο βασιλικός γάμος έγινε και ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε… δια της απουσίας του, αφού τη νύφη παρέδωσε ο πατέρας του Πρίγκιπα Χάρι, Κάρολος.

Ο Τόμας Μαρκλ δεν έμεινε για πολύ σιωπηλός αφού έκανε δηλώσεις για το γάμο της κόρης του.

Όπως είπε ο ίδιος στο TMZ, καμάρωσε την Μέγκαν από την τηλεόραση: «Το μωρό μου δείχνει όμορφο και πολύ χαρούμενο. Μακάρι να ήμουν εκεί. Τους εύχομαι κάθε αγάπη και ευτυχία», είπε, προσθέτοντας ότι συγκινήθηκε, παρακολουθώντας τον παραμυθένιο γάμο.

Γιατί δεν πήγε στο γάμο

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει… πρόβες για το κοστούμι του, να κάθεται σε internet cafe και να βλέπει δημοσιεύματα για την κόρη του ή να ψάχνει πληροφορίες για τη Βρετανία. Αποδείχθηκε πως όλο αυτό είχε στηθεί και πως ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ πήρε χρήματα για να τον φωτογραφίσουν.

Αφού αποκαλύφθηκε πως οι φωτογραφίες του Τόμας Μαρκλ ήταν στημένες, ο 73χρονος δήλωσε ότι δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του.

Ακολούθησε η πληροφορία πως ο πατέρας της νύφης έπαθε καρδιακό επεισόδιο και τότε ο Μαρκλ είπε πως θέλει να πάει στο γάμο να παραδώσει τη νύφη. Όμως δεν πήγε επειδή, όπως γράφει στην ανοιχτή επιστολή του, δεν του το επιτρέπει το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το οποίο προκάλεσε ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν που ζήτησε από τον Πρίγκιπα Χάρι να μην την παντρευτεί.

Τελικά, σε νέες δηλώσεις, ο Τόμας Μαρκλ, ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στο γάμο γιατί θα έκανε εγχείρηση καρδιάς.

Copy link
Powered by Social Snap