Νέο εμπόδιο στον γάμο Χάρι-Μέγκαν – «Πέτρα του σκανδάλου» η Πίπα Μίντλετον;

18/05/18 • 15:25 | UPD 18/05/18 • 18:01

Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θα μείνει αξέχαστον για πάντα στην ιστορία!

Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θα μείνει αξέχαστον για πάντα στην ιστορία!

Μετά από το παγκόσμιο ρεζίλι με τον πατέρα της μέλλουσας πριγκίπισσας οι δυσκολίες… συνεχίζονται! Αυτή τη φορά, φωτιά βάζει η λίστα των καλεσμένων όπου βροντερή είναι η απουσία της Πίπα Μίντλετον! Γιατί όμως η τελευταία έμεινε χωρίς προσκλητήριο; Για να απαντήσουμε θα πρέπει να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Τότε που η Πίπα Μίντλετον είχε καταφέρει να την επισκιάσει με το φόρεμά της και οι φήμες είχαν οργιάσει για το ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα Χάρι. Η χημεία τους άλλωστε είχε βάλει φωτιά στα δημοσιεύματα!

Επιπλέον, η Πίπα στον δικό της γάμο με τον Jame Matthews τον περασμένο Μάιο, κάλεσε μόνο τον πρίγκιπα Χάρι, τον οποίο συνόδευσε ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επισκιάσει τη μεγάλη της μέρα από τη στιγμή που όλα τα media στον πλανήτη περίμεναν να απαθανατίσουν μαζί το πιο καυτό ζευγάρι. Δεν είναι δε λίγες οι κακές γλώσσες που μιλούν για καβγάδες και ζήλεια με μήλο της έριδος την Κέιτ Μίντλετον!

Όλα του γάμου δύσκολα!

Copy link
Powered by Social Snap