Σε απόγνωση η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της – Οι παπαράτσι φωτογραφίες και το έμφραγμα

15/05/18 • 15:22 | UPD 15/05/18 • 16:32

Πραγματικό «αγκάθι» αποδείχθηκε για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις που θέλουν τον πατέρα της  να έλαβε 136.000 δολάρια για να στήσει κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες

Πραγματικό «αγκάθι» αποδείχθηκαν για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι οι τελευταίες αποκαλύψεις που θέλουν τον πατέρα της να έλαβε 136.000 δολάρια για να στήσει κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αμηχανία στο Παλάτι είναι έκδηλη ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός προσπαθεί να μεταπείσει τον πατέρα της, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να μην παρευρεθεί στον γάμο λόγω ντροπής. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Μέγκαν Μαρκλ στέκεται στο πλευρό του πατέρα της, ζητά κατανόηση και τονίζει ότι ο 73χρονος γονιός της βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον πρίγκιπα Χάρι που προσπαθεί μάταια να μεταπείσει τον πεθερό του.

Θυμίζεται πως χθες ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στο βασιλικό γάμο καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, η ανακοίνωση ήρθε αφότου «έσκασε» η είδηση για την ψεύτικη φωτογράφιση. Πλέον όλα είναι στον αέρα και οι μέλλοντες νεόνυμφοι ζουν μέσα στο άγχος!