Η Πάρις Τζάκσον υπερασπίζεται φωτομοντάζ με εκείνη και τον πατέρα της [εικόνα]

12/04/18 • 20:28 | UPD 12/04/18 • 20:28

Μία φωτογραφία της Πάρις Τζάκσον ανάμεσα στη μητέρα της Ντέμπι Ρόου και τον πατέρα της Μάικλ Τζάκσον άναψε φωτιά στα social media

Μία φωτογραφία της Πάρις Τζάκσον ανάμεσα στη μητέρα της Ντέμπι Ρόου και τον πατέρα της Μάικλ Τζάκσον άναψε φωτιά στα social media.

Η φωτογραφία ήταν φτιαχτή και την είχε δημιουργήσει κάποιος θαυμαστής του 20χρονου μοντέλου, χρησιμοποιώντας μία δική της πρόσφατη φωτογραφία και δύο φωτογραφίες παλιές από τους γονείς της, αφού η ίδια ήταν μόλις 11 χρόνων όταν πέθανε ο πατέρας της.

Η 20χρονη Πάρις ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο twitter για να τη μοιραστεί με τους θαυμαστές της προκαλώντας όμως τα αρνητικά σχόλια της ηθοποιού Λόρι Πέτι, η οποία έγραψε: «Νομίζω ότι αυτό είναι ανατριχιαστικό» και η Πάρις απάντησε γράφοντας ότι είναι καλό κάποιος να φαντάζεται πώς θα ήταν να έχει μία κανονική οικογενειακή ζωή.

«Δεν νομίζω πως είναι κακό να ονειρεύομαι το πώς θα ήταν να έχω γονείς και να μπορώ να το βλέπω, έστω κι αν είναι φτιαγμένη από έναν θαυμαστή», έγραψε.

Η Λόρι απάντησε: «Αν σου αρέσει, τότε το λατρεύω… Δεν ήθελα να μιλήσω άσχημα» και πρόσθεσε: «Σ’ αγαπάω», με την Πάρις να απαντάει με τη σειρά της: «Κι εγώ σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Η Πάρις μεγάλωσε στο πλευρό του βασιλιά της ποπ μετά το διαζύγιό του από την Ντέμπι, όταν αυτή ήταν μόλις ενός έτους και μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της, χάνοντας κάθε επαφή με τη μητέρα της, με την οποία η σχέση της αποκαταστάθηκε το 2016, όταν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έμαθε ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο στο στήθος.