Ποια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός κάνει την ξεναγό για να ζήσει; [εικόνα]

11/04/18 • 17:45 | UPD 11/04/18 • 17:45

Τη γνωρίσαμε πριν από μερικές δεκαετίες από τις συμμετοχές της στις διάσημες ελληνικές ταινίες των '80s κυρίως δίπλα στον Στάθη Ψάλτη, ενώ έχει παίξει σε πολλά σήριαλ και ακόμα περισσότερες θεατρικές παραστάσεις! 

Τη γνωρίσαμε πριν από μερικές δεκαετίες από τις συμμετοχές της στις διάσημες ελληνικές ταινίες των ’80s κυρίως δίπλα στον Στάθη Ψάλτη, ενώ έχει παίξει σε πολλά σήριαλ και ακόμα περισσότερες θεατρικές παραστάσεις!

Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό Καίτη Φίνου, η οποία ουδέποτε έκρυψε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης δουλειάς στην υποκριτική αλλά ούτε και τη βοήθεια που της έχει δώσει «Το σπίτι του ηθοποιού» στο οποίο και μένει εδώ και χρόνια!

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα αποκαλύπτει πως εδώ και τρία χρόνια εργάζεται ως ξεναγός σε γκρουπ για να ζήσει, ενώ πριν χρόνια πουλούσε και βιβλία από πόρτα σε πόρτα.

«Αν περίμενα από το επάγγελμα του ηθοποιού, θα ήμουν στο δρόμο. Έχω κάνει πολλές δουλειές και δεν ντρέπομαι γι’ αυτές. Πλέον επιβιώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πολύ δύσκολα.Πριν από μερικά χρόνια, πουλούσα βιβλία από πόρτα σε πόρτα για να ζήσω. Μετά πουλούσα φο μπιζού. Εδώ και τρία χρόνια, ως εξωτερικός συνεργάτης είμαι συνοδός γκρουπ σε μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα το κάνω εποχιακά για να μπορέσω να βγάλω κάποια έξοδα του μήνα. Και φυσικά το κάνω για καθαρά βιοποριστικούς λόγους» λέει η Καίτη στη εφημερίδα και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι η υποκριτική πλέον είναι γι΄αυτήν, παρελθόν.