Οι μπαλωθιές βάζουν σε μπελάδες την Μενεγάκη [βίντεο]

11/04/18 • 14:51 | UPD 11/04/18 • 15:18

Μπορεί να το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της η Ελένη Μενεγάκη το Πάσχα που πέρασε στην Κρήτη, ωστόσο δεν αποκλείεται να μην το...επαναλάβει!

Μπορεί να το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της η Ελένη Μενεγάκη το Πάσχα που πέρασε στην Κρήτη, ωστόσο δεν αποκλείεται να μην το…επαναλάβει!
Η ωραία Ελένη φαίνεται ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για ένα βίντεο που ανέβασε, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρις, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται σε αυτό!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκη ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του video που η κα. Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοί» της, προφανώς χωρίς να γνωρίζει το τι θα ακολουθήσει αναφορικά με την αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα διερευνήσουν την υπόθεση θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η κα Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Αφού βρεθούν,θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η κα Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της κ. Παντζόπουλος.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Πηγή: cretalive.gr