Survivor: Το πασχαλινό τραπέζι, ο τραυματισμός και η επίθεση του Χάρου

11/04/18 • 10:48 | UPD 11/04/18 • 10:48

Εντασεις, ανατροπές, τραυματισμούς αλλά και ένα πασχαλινό τραπέζι ήταν το τηλεοπτικό μενού στο χθεσινό επεισόδιο του survivor.

Εντασεις, ανατροπές, τραυματισμούς αλλά και ένα πασχαλινό τραπέζι ήταν το τηλεοπτικό μενού στο χθεσινό επεισόδιο του survivor.

Μια ευχάριστη ανατροπή είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως λόγω των ημερών κανείς παίκτης δεν θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Πρόκειται ουσιαστικά για μια έκπληξη λόγω των ημερών. Επειδή θέλουμε κι εμείς να κινηθούμε σε εορταστικό πνεύμα, αυτή την εβδομάδα, από το Survivor δεν θα αποχωρήσει κανένας παίκτης», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός, ανακοινώνοντας στη συνέχεια πως το έπαθλο ήταν φυσικά ένα πασχαλινό τραπέζι το οποίο μεταξύ άλλων συμπεριλάμβανε και ένα σουβλιστό κατσικάκι που θα έψηναν οι ίδιοι.

Οι διάσημοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αγώνισμα της Τρίτης του Πάσχα του survivor.

Νίκησαν με 10-9 τους Μαχητές και απόλαυσαν ένα πλήρες πασχαλινό τραπέζι το οποίο μάλιστα το δημιούργησαν οι ίδιοι.

Η Μελίνα από τους Μαχητές τραυματίστηκες κατά την διάρκεια του αγωνίσματος και μπορεί να μην έπαθε κάτι πολύ σοβαρό αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα της στις μονομαχίες που απόμεναν.

Από εκεί και πέρα ένα στραβοπάτημα οδήγησε σε ένα άσχημο πέσιμο την ώρα του αγώνα της με την Έυη Σαλταφερίδου, οδήγησε την Μελίνα Μεταξά στο ιατρείο λίγη ώρα αργότερα. Η ίδια μάλιστα δεν επέστρεψε μαζί τους στην καλύβα, παρά μόνο αρκετή ώρα αργότερα.

Στο μεταξύ έξαλλος είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος! Επιτέθηκε στους Στέλιο Κρητικό και Μιχάλη Μουρούτσο.

Ανάμεσα τους υπήρχε εξάλλου από την αρχή της εισόδου του στο Survivor μια ένταση που αφορούσε στους κανόνες που διέπουν την καλύβα των Διασήμων.

«Είδα να λέει κάποια πράγματα πάλι που δεν ισχύουν. Να λέει ψέματα κιόλας ο Στέλιος. Σε κάποια φάση με στέλνει να πάρω νερό και μου λέει θα το χρησιμοποιήσουμε αργότερα στις καρύδες. Εγώ ποτέ όσες φορές έχουν φάει οι παλιοί παίκτες χωρίς να μου πούνε “Έλα Σώζων που είσαι κι εσύ συμπαίκτης μας να δοκιμάσεις”, δεν έχω πει κάτι. Κάνω ότι δεν βλέπω. Μάλλον, δεν με ενδιαφέρει. Κάνω τα δικά μου πράγματα, κάνουν τα δικά τους πράγματα. Απλά, το να μου λες ψέματα, εμένα με πειράζει. Πες μου “θέλω να ψήσω τις πατάτες μου και δεν μπορώ να μπω στη θάλασσα, φέρε μου νερό”.

Με όλη μου την καρδιά να σε βοηθήσω. Αλλά όταν λες για τις καρύδες και μετά καθαρίζουν πατάτες, αυτό πάει να πει ότι χειραγωγείς ανθρώπους λέγοντας ψέματα. Πόσο μάλλον αν είσαι ένας άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η εξωτερική σου εικόνα, η εμφάνιση σου, σχεδόν πιο πολύ και από τα κορίτσια της παραλίας.

Από την άλλη παίζοντας με τις λέξεις, τον νέο παίκτη που έχει βγει ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας σου, προσπαθείς να τον παραγκωνίσεις σε συζητήσεις που προσπαθούν να αναδείξουν τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Λέγοντας πόσο σου λείπουν τα επαγγελματικά σου, πόσο δεν ασχολείσαι με την καριέρα σου πλέον.

Κι επειδή εγώ γνωρίζω ότι γράφεις και βιβλία, σου κάνω την πάσα να πεις ότι «ξέρεις κάτι μου λείπει και συγγραφή βιβλίων. Λέγοντας ότι εδώ στην παραλία θα σου έλειπε να γράφεις βιβλία, έστω και κάτι σε κορμό δέντρου και κάνω τη διευκρίνηση, στο πεσμένο το νεκρό δέντρο. Ο Μουρούτσος το ενίσχυσε. Δεν ξέρω… Θα τον πάρει στον θίασο του και τον έχει μαζί χειροκροτητή και ατακαδόρο και κλακαδόρο, χορευτή; Δεν ξέρω. Πραγματικά ένιωσα άσχημα γιατί πήγα να του δώσω πάσα να μιλήσει για τα επαγγελματικά του».