Επιστροφή με εντάσεις

Survivor-διαρροή: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο απόψε

10/04/18 • 16:29 | UPD 10/04/18 • 21:30

Μετά από την διακοπή λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας το survivor επιστρέφει σήμερα και μάλιστα με δυναμικό τρόπο και μεγάλη ένταση.

Μετά από την διακοπή λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας το Survivor επιστρέφει σήμερα και μάλιστα με δυναμικό τρόπο και μεγάλη ένταση.

Μεγάλη ένταση και αντιπαλότητα υπάρχει στην ομάδα των Διάσημων καθώς οι περισσότεροι δεν θέλουν τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Συγκεκριμένα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα φαίνονται να λένε ότι θα ήθελαν να μην είχαν διαλέξει αυτόν, όταν ήρθαν οι νέοι παίκτες αλλά τον Πάνο Θεοδώρου.

Από την άλλη ο Σώζων, δείχνει τρομερά εκνευρισμένος και «απειλεί» ότι την επόμενη φορά που θα δει τέτοια συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του μπορεί να γίνει και βίαιος ενώ ταυτόχρονα, καρφώνει τον Μιχάλη Μουρούτσο για θέατρο.

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα. Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το έπαθλο φαγητού το οποίο θα είναι λαχταριστό και… επίκαιρο! Ωστόσο δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί καθώς όπως φαίνεται στο τρέιλερ η Μελίνα θα πέσει με αποτέλεσμα να σταματήσει το αγώνισμα.

Mεγάλο φαβορί για τη νίκη σήμερα ήταν οι Μαχητές κάνοντας δύσκολη την ζωή των Διάσημων, αλλά στο τέλος υπέκυψαν και οι Διάσημοι πήραν τη μεγάλη νίκη!

Πηγή: youweekly.gr