Σπυροπούλου για τη συμμετοχή της στο Survivor: Στο παιχνίδι, δεν άκουγα κανέναν και τίποτα

05/04/18 • 16:42 | UPD 05/04/18 • 16:42

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη συμμετοχή της στο Survivor όπως είναι φυσικό τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη συμμετοχή της στο Survivor όπως είναι φυσικό τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «7 μέρες tv» και για το παιχνίδι και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Πώς είναι η επόμενη μέρα μετά το παιχνίδι; Μετανιώνεις δύσκολα για τις αποφάσεις σου;

Είναι σχετικό το δύσκολα. Μετανιώνω για τις αποφάσεις μου. Γενικότερα, όμως, ναι, το σκέφτομαι πολύ πριν δώσω μια θετική απάντηση. Παρ’ όλα αυτά, οι συγκυρίες ήρθαν έτσι στη ζωή μου που με οδηγούσαν να πάρω μία και μόνο απόφαση και να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Ήταν καρμικό να γίνει. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει εάν έκανα καλά ή όχι. Σίγουρα τα σχόλια που έχω εισπράξει είναι θετικά.

Και εσύ όμως δείχνεις να είσαι πολύ πιο ώριμη, σαν να έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου…

Πραγματικά σε ευχαριστώ. Όλα ήρθαν πολύ γρήγορα, η δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου όλα τα προηγούμενα χρόνια ίσως να φάνηκε τώρα. Δεν μπορώ να ακυρώσω το παρελθόν μου ούτε τις προσπάθειες που έχω κάνει. Απλώς τώρα είναι σαν να φάνηκε ολοκληρωμένα, γιατί μέσα στο παιχνίδι δεν ήμουν σε άμυνα. Πολλές φορές στις κανονικές συνθήκες που ζούμε μπορείς να κρυφτείς μέσα στο σπίτι σου, πίσω από τους φίλους σου, την οικογένειά σου κλπ.

Εκεί δεν έχεις τίποτα και πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με το μυαλό σου και τη συμπεριφορά σου. Εδώ πολλές φορές δεν μιλούσα, δεν απαντούσα, κρατούσα μια πιο παθητική στάση για πάρα πολλά από αυτά που άκουγα. Εκεί, μέσα στο παιχνίδι, δεν άκουγα κανέναν και τίποτα. Μπήκα ως Κωνσταντίνα, είπα «αυτή είμαι» και προχώρησα. Μπήκα για να γνωρίσω και να με γνωρίσουν. Είχα κάθε μέρα τον εαυτό μου και την ημέρα που ξημέρωνε.