Γαϊτάνος: Δεν έκανα οικογένεια για να μπορώ να διαβάζω Ιωάννη Χρυσόστομο!

04/04/18 • 18:35 | UPD 04/04/18 • 18:36

Ο τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Καινούριου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τη ζωή του, για τις σκέψεις που είχε κάνει για τη δημιουργία οικογένειας αλλά και για τον θαυμασμό τους προς την Πάολα.

Για το αν θα αποκτούσε ποτέ οικογένεια αλλά και την… ενόχληση που μπορεί να του προκαλέσουν τα παιδιά μίλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Καινούριου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τη ζωή του, για τις σκέψεις που είχε κάνει για τη δημιουργία οικογένειας αλλά και για τον θαυμασμό τους προς την Πάολα.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου για την ομοφυλοφιλία, ο Πέτρος Γαϊτάνος σχολίασε:«Ο Αμβρόσιος είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, ένας άνθρωπος που φαίνεται να έχει μια προσωπικότητα ισχυρή και πολύ σίγουρη, έχει σχήμα. Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου αυτές οι δηλώσεις, ο τρόπος που τις εξέφρασε ήταν τελείως λάθος. Μπορεί κάποια πράγματα από αυτά που είπε να έχουν μία βάση, αισθάνθηκε όμως πολύ άσχημα που μίλησε έτσι. Ήταν εριστικές οι δηλώσεις αυτές».

Αναφορικά με τη δημιουργία οικογένειας, ο Πέτρος Γαϊτάνος αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να δημιουργήσει τη δική του αλλά άλλαξε γνώμη επειδή σκέφτηκε ότι δεν θα του άρεσε αν τη στιγμή που πήγαινε να διαβάσει Ιωάννη Χρυσόστομο θα έκλαιγε το παιδί!

«Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά ευτυχώς που δεν το έκανα. Εγώ ως καλλιτέχνης που γυρίζω όλο τον κόσμο και είμαι διαρκώς στα στούντιο και δουλεύω πάρα πολύ, όλο αυτό έχει μέσα πάρα πολύ «εγώ» και δεν θέλω να μου το χαλάσει μια οικογένεια. Δεν θα ήθελα την ώρα που πάω να ξαπλώσω και θέλω να διαβάσω μία ώρα κάθε βράδυ Ιωάννη Χρυσόστομο, εκείνη την ώρα να κλάψει το παιδί και μου το χαλάσει. Δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Μου αρέσει η οικογένεια, αλλά από την άλλη, μου αρέσει και που είμαι μόνος μου».

Ο τραγουδιστής μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό του προς την Πάολα και την επιθυμία του να την καλέσει σε εκκλησιαστική γιορτή: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της Πάολα. Θα ήθελα να την καλέσω σε μια εκκλησιαστική γιορτή γιατί έχει πολύ ωραία φωνή και έχει γυρίσματα που ελίσσονται γύρω από τη διάθεση της παράδοσης».