Στα άκρα η κόντρα Μπάρμπα-Φιλίνη: Στα @ρ@@δι@ μου αν μου κάνει μήνυση

03/04/18 • 16:28 | UPD 03/04/18 • 16:28

Εκτός ορίων φαίνεται ότι βρίσκεται η κόντρα μεταξύ της Ελένης Φιλίνης και της Βάνας Μπάρμπα, μετά το χιουμοριστικό βίντεο της δεύτερης που παρεξήγησε η πρώτη.

Εκτός ορίων φαίνεται ότι βρίσκεται η κόντρα μεταξύ της Ελένης Φιλίνης και της Βάνας Μπάρμπα, μετά το χιουμοριστικό βίντεο της δεύτερης που παρεξήγησε η πρώτη.

Η κόντρα ξεκίνησε με το βίντεο που έκανε για το Dot η Βάνα Μπάρμπα. Η Ελένη Φιλίνη δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της Βάνας Μπάρμπα και εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Η Βάνα Μπάρμπα είχε δηλώσει στην εκπομπή: «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ». Η συγγνώμη της όμως δεν έπεισε την Φιλίνη η οποία μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε:

«Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου έτσι; Προσβάλουν την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου σε κάθε της έκφραση. Για την προστασία αυτή λοιπόν εγώ, να προστατευτώ, προσέφυγα στη δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσον που μου παρέχει το δικαστικό μας σύστημα. Αυτό έκανα. Είναι το ψεύδος και η προσβολή, είναι όλο το βίντεο. Δηλαδή συγγνώμη αλλά ό,τι ειπώθηκε αναφέρθηκε στο όνομά μου. Συγγνώμη λέμε γιατί σε σκούντηξα. Όλη αυτή η χυδαιότητα και η προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου… Δεν βγήκα χτες. Είμαι 40 χρόνια στον χώρο, έχω δώσει τις εξετάσεις μου. Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει συγγνώμη; Όλο αυτό που βγήκε, η ύβρις στο πρόσωπό μου και η προσβολή και το ψεύδος σβήνει μ’ ένα συγγνώμη; Λυπάμαι, δεν είναι έτσι. Δεν νομίζω ότι με λέξεις σβήνουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά, με μια συγγνώμη. Όχι. Μπορεί να είναι οι εποχές περίεργες αλλά πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Όποιος δει το βίντεο γλυκιά μου και όποιος έχει δει το βίντεο ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αναφέρει το όνομά μου με όλο αυτό το ψεύδος και την προσβολή για μένα. Και όταν τη ρωτάνε ότι μοιάζετε με την κ. Μπάρμπα εκείνη λέει καμία σχέση εγώ δεν έχω με αυτήν, για την ίδια δηλαδή. Αν ήταν να μιλήσει για τον εαυτό της ποιος θα είχε ασχοληθεί. Δικαίωμά της να λέει για τον εαυτό της ό,τι θέλει. Να’ σαι σίγουρη ότι τ’ όνομά μου και την υπόληψη μου κορίτσι μου έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία».

Τι απάντησε η Μπάρμπα

Από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας πως ζήτησε συγγνώμη και πλέον δεν την ενδιαφέρει. Μάλιστα είπε πως οι δηλώσεις που έκανε στο βίντεο αναφερόταν σε εκείνη και όχι στην Ελένη Φιλίνη.Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε: «Εμένα με ρώτησαν ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και εγώ απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα, χλευάζοντας τον εαυτό μου σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Το έχω εξηγήσει παντού. Τώρα αν κάποιος δεν το δέχεται, ας πάει δικαστήριο. Τι να κάνω ρε παιδιά; Ζήτησα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω;». Οταν ο δημοσιογράφος της είπε πως η Φιλίνη της έχει κάνει μήνυση εκείνη απάντησε: «Στα αρχ…α μου! Δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ότι θέλει! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Έχω να φοβηθώ τίποτα; Δεν είπα ποτέ κάτι για την κοπέλα. Αυτό ήταν ερώτηση σε μένα το «τι δουλειά κάνετε» του δημοσιογράφου, το οποίο κόπηκε. Από εκεί και πέρα αν θέλει να το πάμε στα δικαστήρια, κανένα πρόβλημα».