Μεγάλη ένταση

Survivor-διαρροή: Ποια ομάδα θα πάρει το αποψινό αγώνισμα επάθλου

01/04/18 • 14:52 | UPD 01/04/18 • 22:20

Από τα πλάνα που βλέπουμε από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, απόψε Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, με την ισορροπία και την ταχύτητα να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά!

Για το έπαθλο άνεση θα γίνει το σημερινό αγώνισμα του survivor.

Από τα πλάνα που βλέπουμε από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, απόψε Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, με την ισορροπία και την ταχύτητα να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά!

Οι Μαχητές έχουν ένα μήνα σερί που κοιμούνται στα πατώματα και φαίνεται πως απόψε είναι το φαβορί!

Στο στρατόπεδο των διασήμων η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι καθώς εξελίσσεται μπροστά στις κάμερες μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Η μεν πρώτη δηλώνει στην κάμερα: «Δεν πιστεύω πως θα επηρεαστεί όλη η ομάδα γιατί έχει να κάνει μόνο με εμένα και τον Σώζων» αναφερόμενη βέβαια στην κόντρα της μαζί του ενώ από την πλευρά του ο Σώζων τονίζει: «Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν εξαρτάται από τη συμπεριφορά των υπολοίπων ανθρώπων» ενώ βάζει και… φιτιλιές λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είναι ικανοποιημένοι οι υπόλοιποι παίκτες από τις δουλειές που κάνουν οι κοπέλες».

Στο μεταξύ, φαίνεται πως στο Survivor 2, οι απρόβλεπτες εξελίξεις δεν θα μας αφήσουν να βαρεθούμε. Εκτός από την ίντριγκα στην παραλία που έχει γίνει πλέον καθημερινότητα τόσο για τους Διάσημους όσο και για τους Μαχητές, τις ανατροπές στα αγωνίσματα και τις αναμενόμενες αποχωρήσεις, συμβαίνουν κι άλλα…

Πληροφορίες που φτάνουν στο Zappit.gr από τον Άγιο Δομίνικο, λένε πως ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος βρίσκεται… λίγο μέσα και λίγο έξω από το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Η επιστροφή του Θοδωρή στο νοσοκομείο προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα των Μαχητών -δεν ήθελαν και πολύ- και η συζήτηση για το αν θα πρέπει να μείνει ή να φύγει από το παιχνίδι, έχει ανοίξει. Από την άλλη, ο ίδιος ο Τεό, απογοητευμένος από την απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα από τους συμπαίκτες του, φαίνεται πως επιθυμεί και ο ίδιος να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor.