Μια από τις πιο σέξι παρουσίες της τηλεόρασης είναι η Ιωάννα Τούνη η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από το «My Style Rocks».
Η εμφάνισή της και ειδικότερα το κορμί της έκλεψαν αμέσως την παράσταση.
H 24χρονη καλλονή από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να λανσάρει το δικό της μαγιό και να το διαφημίσει πάνω στις δικές της καμπύλες και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!



[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![Κόλαση είναι η Ιωάννα Τούνη με το νέο της μαγιό [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/touni-style-1000.jpg)












![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)






![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)