Στα δικαστήρια η Παπαρίζου με τον πρώην σύντροφο της – Την είχε χαρακτηρίσει αλκοολική

29/03/18 • 16:42 | UPD 29/03/18 • 16:42

O γνωστός μάνατζερ και πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης κάθισε χθες στο εδώλιο του Ι Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας

O γνωστός μάνατζερ και πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης κάθισε χθες στο εδώλιο του Ι Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας. Και αυτό μετά από τη μήνυση που είχε καταθέσει η τραγουδίστρια σε βάρος του τον περασμένο Ιούλιο στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Η Ελενα Παπαρίζου είχε κινηθεί δικαστικά σε βάρος του το 2005, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, καθώς σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό είχε υποστηρίξει ότι αντιμετώπιζε στο παρελθόν πρόβλημα αλκοολισμού.

Ο Τόνυ Μαυρίδης έδωσε το παρών χθες νωρίς το πρωί στο δικαστήριο ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή λόγω κωλύματος του δικηγόρου του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε και θα συζητηθεί το Φθινόπωρο του 2018. Οι πρώην σύντροφοι έχουν ανοιχτά δικαστικά μέτωπα, τα οποία αφορούν το σπίτι που είχαν αγοράσει από κοινού στα νότια προάστια και τα κέρδη της ετερόρρυθμης εταιρίας που είχαν συστήσει μαζί.