Εγινε μάχη

Survivor-διαρροή: Αυτή είναι η αποψινή αποχώρηση

29/03/18 • 15:24 | UPD 29/03/18 • 15:24

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Εύη Σκαρώνη και Σώζων Παλαίστρο Χάρο, με την πρώτη να εμφανίζεται το φαβορί για να αποχωρήσει. Χωρίς άγχος εξασφάλισε την παραμονή της η Εύη Σαλταφερίδου, κατακτώντας την πρώτη θέση στη σχετική ψηφοφορία.

Μεγάλη μάχη έγινε για το ποιος θα φύγει από την ομάδα των Διάσημων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Εύη Σκαρώνη και Σώζων Παλαίστρο Χάρο, με την πρώτη να εμφανίζεται το φαβορί για να αποχωρήσει. Χωρίς άγχος εξασφάλισε την παραμονή της η Εύη Σαλταφερίδου, κατακτώντας την πρώτη θέση στη σχετική ψηφοφορία.

Τι έγινε χθες

Για ακόμη μία φορά οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και αυτό θα το πληρώσουν οι νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι. 

Eνώ ξεκινάνε καλά σε κάθε αγώνισμα ασυλίας του Survivor κάτι γίνεται και χάνουν. Φταίει το κακό το μάτι; Φταίει το άγχος της νίκης; Ή απλά η κακιά στιγμή;

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι διάσημοι για ακόμη μια φορά θα βρεθούν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ένα από τους συμπαίκτες τους.

Δείτε το video:

 Πριν πάνε στο συμβούλιο οι Διάσημοι, έπρεπε να παλέψουν για την ατομική ασυλία. Την πρώτη πήρε η Όλγα Φαρμάκη ως mvp της εβδομάδας, ενώ τη δεύτερη, μέσω του αγωνίσματος, πήρε ο Στέλιος Κρητικός.

Η Εύη Σκαρώνη με έξι ψήφους είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Οι Όλγα Φαρμάκη και Στέλιος Κρητικός, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν υποψήφιους τους Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και Εύη Σαλταφερίδου.

Μετά την ψηφοφορία για αποχώρηση δεν έλειψαν οι τριβές μεταξύ των νεοφερμένων οι οποίοι όπως φαίνεται δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους!

Απόδειξη το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, όπου μετά την ψηφοφορία για αποχώρηση, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου «σφάχτηκαν» γιατί είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως ο ένας δεν συμπαθεί τον άλλο.

Νωρίτερα οι δύο τους είχαν αρπαχτεί και στην καλύβα… δια ασήμαντο αφορμή αλλά στη ώ στη συνέχεια μπήκαν και άλλα πράγματα στη μέση. Η Εύη θεώρησε ότι της μιλάει απότομα, ενώ αποκάλυψε ότι μιλάει και πίσω από την πλάτη της σε άλλους παίκτες.

Η συνέχεια δόθηκε στο συμβούλιο ενώ στη μέση μπήκε και η Εύη Σκαρώνη, προκειμένου να αναφέρει τι της είχε πει ο Σώζων. Η κουβέντα μετά πήγε στην καρύδα και ο Σώζων μίλησε για το περιστατικό με τον Στέλιο Κρητικό και την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο τελευταίοι, πάντως, πήραν το λόγο και τον… άδειασαν για όσα υποστήριξε ξανά.

«Το παιχνίδι είναι και ριάλιτι! Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν λίγο πιο πολύ, ειδικά αν αγωνιστικά δεν έχουν την εικόνα που θα ήθελαν για να παραμείνουν στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Δεν ήρθα εδώ για να κάνω ριάλιτι. Εγώ μιλάω στα ίσια στον Σώζων, ενώ ο Σώζων δεν μου μιλάει στα ίσια. Εδώ ήρθα για να δοκιμάσω άλλα πράγματα. Ίσως να γνωρίσω καινούργιο κόσμο. Δεν ταιριάζω με όλους και εξαρχής το είπα στον Σώζοντα ότι δεν πειράζει που δεν ταιριάζουμε. Είναι άλλα δέκα άτομα εδώ, θα κάνει ο καθένας παρέα με κάποιον άλλον και εννοείται ότι θα καθόμαστε και όλοι μαζί και δεν θα ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Δεν με ενδιαφέρει το ριάλιτι, με ενδιαφέρουν τα αγωνίσματα», ήταν ένα από τα σχόλια της Εύης Σαλταφερίδου.