Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για αυτόν τον λόγο μπήκα στο Survivor! [βίντεο]

28/03/18 • 22:00 | UPD 28/03/18 • 22:00

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο Survivor 2 και το τηλεοπτικό κοινό την κράτησε στο παιχνίδι για 4 συνεχόμενες εβδομάδες που ήταν συνεχώς υποψήφια προς αποχώρηση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο Survivor 2 και το τηλεοπτικό κοινό την κράτησε στο παιχνίδι για 4 συνεχόμενες εβδομάδες που ήταν συνεχώς υποψήφια προς αποχώρηση.

Είχε δεχθεί αρκετά σχόλια και πυρά από τους πρώην συμπαίκτες της για την παρουσία της στα αγωνίσματα αλλά εκείνη στάθηκε αξιοπρεπώς μέχρι τη μέρα της αποχώρησής της. Σήμερα ως καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, μίλησε για όλους και για όλα από την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο καθώς και για την απόφασή της να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. «Κι εγώ αναρωτιέμαι. Να σου πω την αλήθεια, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα και στο πεπρωμένο και στο πως γίνονται τα πράγματα. Ήταν για να γίνει. Είχα πει πολλές φορές όχι. Δεν περνούσε καν από τις σκέψεις μου ότι θα μπορούσα να πάω, αλλά το ξανάβρισκα μπροστά μου. Κι ένα ταξίδι μου στη Ρόδο, που πάντα η πατρίδα μου ήταν σταθμός στη ζωή μου, ήταν να πάω στις 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Έχασα την πτήση. Πήγα τελικά την Παραμονή και εκεί υπήρξε μια συνάντηση και μια συζήτηση που ήταν πολύ καθοριστική σε αυτή την απόφαση κι επειδή θεώρησα ότι είναι καρμικό όλο αυτό, είπα για να συμβαίνουν έτσι τα πράγματα, πρέπει να πάω».

Δείτε το βίντεο: